MSI MAG 275F 27 alınır mı?

Bu monitöru almayı düşünüyorum. İtopya'da şu an indirmde 4900 TL. Bu fiyata alınır mı? Ya da başka önerebileceginiz monitörler var mı? Pivot özelligi benim için çok önemli değil.

Monitörü aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum bazı yerlerde sallanıyor diye duydum ne derece doğru? Ayrıca laptop ile kullanacağım 2.0b HDMI girişi var 180Hz almada sıkıntı oluyor mu? Ve monitörün görüntü kalitesinden memnun musunuz?

Bende sipariş verdim 2gün sonra elime geçecek birçok insan ölü piksel çıkmasından ve monitörün ayağının berbat olduğundan şikayet etmiş ve hoparlörüde yok bunlar biraz aklımı karıştırdı ama 7200TL'ye satın aldım 2025 Şubat için bedava fiyat

Bende sipariş verdim 2gün sonra elime geçecek birçok insan ölü piksel çıkmasından ve monitörün ayağının berbat olduğundan şikayet etmiş ve hoparlörüde yok bunlar biraz aklımı karıştırdı ama 7200TL'ye satın aldım 2025 şubat için bedava fiyat.

Hocam biraz yüksek fiyata almışsınız. Şu an 5700 küsure bulunmakta. Sizin aldığınız fiyatın üste biraz daha eklenip aynı modelin 2 k olanını almak daha mantıklı olacaktır.

Hocam biraz yüksek fiyata almışsınız. Şu an 5700 küsure bulunmakta. Sizin aldığınız fiyatın üste biraz daha eklenip aynı modelin 2 k olanını almak daha mantıklı olacaktır.
Msi 27inç mag 275qf modelini aldım hocam tam sizin dediğiniz gibi 2k versiyonu

Bende şuanda beklemedeyim sanırım yarın gelecek. 5700 ₺ civarına aldım. Bu fiyata böylesi yok gerçekten. Gelince 75 hz Ips 6bit+frc monitörüm ile karşılaştırma yapıcam.

Monitörü aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum bazı yerlerde sallanıyor diye duydum ne derece doğru? Ayrıca laptop ile kullanacağım 2.0b HDMI girişi var 180Hz almada sıkıntı oluyor mu? Ve monitörün görüntü kalitesinden memnun musunuz?

Evet monitörü aldım sallanma var monitörde fakat monitör kolu ile kullanıyorum laptop ile 1 kere kullandım kaç Hz aldığıma bakmamıştım görüntü kalitesinden gayet memnunum ölü piksel yok.

Ürünün elime ulaştı ve gerçekten çok iyi.Monitörde 3 kademe tepki ayarı var (normal ,hızlı,çok hızlı). Bu ayarlardan orta ve ilk kademede sorun yokken son kademeye aldığında ciddi anlamda ghosting oluyor. Bunun aşmanın bir çözümü var mı bilmiyorum belki ayarlardan falan düzeltilebiliyordur. Çok hızlı olarak belirtilen ayar 0.5 GtG zannediyorsam ama çok iyi çalışmıyor.

Yani mouse'ı hareket ettirdiğiniz zaman gözle görülebilen bir iz takip ediyor.

@Maxen Bu monitörü almayı düşünüyorum da hocam, rekabetçi oyunlarda gecikme vs. oluyor mu?
Olmuyor. Gayet hızlı ve akıcı. En hızlı tepkime ayarında ghosting var dediğim gibi , bu ayarı denemeye kalkınca çok fena hareket izi meydana geliyor. Monitör hoşuma gitti açıkcası. Sadece hafif ışık sızması var , oda şanş işi olabilir. Sadece ekran açık ve arka plan siyah olduğunda hafifçe farkediliyor. Problem oluşturmuyor.

Olmuyor. Gayet hızlı ve akıcı. En hızlı tepkime ayarında ghosting var dediğim gibi , bu ayarı denemeye kalkınca çok fena hareket izi meydana geliyor. Monitör hoşuma gitti açıkcası. Sadece hafif ışık sızması var , oda şanş işi olabilir. Sadece ekran açık ve arka plan siyah olduğunda hafifçe farkediliyor. Problem oluşturmuyor.
Benim için gecikme ve renkler önemli hocam. Şu an ki monitorumde fena ışık sızması var ama oyunlarda sıkıntı olmuyor arka plan siyah denk gelirse ancak ama gecikme hissediyorum cs de özellikle o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı