MSI MAG 275F 27" ayarları nasıl olmalı?

efeyanar

Centipat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms
Merhaba. MSI MAG 275F 27 monitörü alalı birkaç ay oldu ancak performans açısından ayarlarını doğru ayarlayamadığımı düşünüyorum. İlk başlarda yırtılmalar oluyordu bunu sanırım bir şekilde çözdüm. Genellikle CS ve EA FC oynuyorum buna göre bir ayar yapmak istiyorum. CS videoları izlerken oyun çok akıcı ve net gözükürken ben oynadığım esnada böyle hissetmiyorum. Ayarlarını nasıl yapmalıyım, hangi özelliklerini açmalı, hangilerini kapamalıyım pek bilmiyorum. Aynı monitörü kullanan biri varsa ayarlarını benimle paylaşabilirse çok memnun olurum.

Merhaba. MSI MAG 275F 27 monitörü alalı birkaç ay oldu ancak performans açısından ayarlarını doğru ayarlayamadığımı düşünüyorum. İlk başlarda yırtılmalar oluyordu bunu sanırım bir şekilde çözdüm. Genellikle CS ve EA FC oynuyorum buna göre bir ayar yapmak istiyorum. CS videoları izlerken oyun çok akıcı ve net gözükürken ben oynadığım esnada böyle hissetmiyorum. Ayarlarını nasıl yapmalıyım, hangi özelliklerini açmalı, hangilerini kapamalıyım pek bilmiyorum. Aynı monitörü kullanan biri varsa ayarlarını benimle paylaşabilirse çok memnun olurum.
Oyun menüsünde.
Oyun modu RPG.
AI vision on.
Tepki süresi normal.
Adaptive Sync on.

Pro menü görüntü iyileştirme zayıf.

Görüntü menüsü.
Karşıtlık 100 netlik 5

Renklere göre otomatik parlaklığını ayarlayacak. Rahatsız olursan AI vision kapat parlaklık kısmından ayarla.

https://www.msi.com/Monitor/MAG-256F/support
Buradan driverını yükle.

Aygıt Yöneticisi->monitör->sürücü güncelleme->sürücüleri masaüstüne klasöre at ve sürücüleri seç kısmından sürücüleri seç ve güncelle.

Oyun menüsünde.
Oyun modu RPG.
AI vision on.
Tepki süresi normal.
Adaptive Sync on.

Pro menü görüntü iyileştirme zayıf.

Görüntü menüsü.
Karşıtlık 100 netlik 5

Renklere göre otomatik parlaklığını ayarlayacak. Rahatsız olursan AI vision kapat parlaklık kısmından ayarla.

https://www.msi.com/Monitor/MAG-256F/support
Buradan driverını yükle.

Aygıt Yöneticisi->monitör->sürücü güncelleme->sürücüleri masaüstüne klasöre at ve sürücüleri seç kısmından sürücüleri seç ve güncelle.
hocam teşekkürler yaptım eskisinden daha iyi oldu ancak bu sefer de istediğim gibi değil pek açıkçası yapabileceğim başka kombinasyonlar var mıdır acaba

Hocam teşekkürler yaptım eskisinden daha iyi oldu ancak bu sefer de istediğim gibi değil pek açıkçası yapabileceğim başka kombinasyonlar var mıdır acaba

En canlı renk ve ghostingsiz modlar bunlar. Daha net hali yok. Hepsini denedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı