MSI MAG 275F monitör nasıl?

Bütçe
6000

buraksz

Centipat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG 275F Monitör
Sizin bildiğiniz 6000TL bandında MSI MAG 275F monitörden iyisi var mı? 180Hz yenileme hızı ve 0.5ms olması ayrıca 10 bit ve IPS panel olmasına karşın 6000TL gibi bir fiyata sahip olması şaşırttı doğrusu. Ölü pixel gibi kronik sorunları var mıdır? Bilen yardım edebilir mi?
MSI MAG 275F Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bildiğiniz 6000TL bandında MSI MAG 275F monitörden iyisi var mı? 180Hz yenileme hızı ve 0.5ms olması ayrıca 10 bit ve IPS panel olmasına karşın 6000TL gibi bir fiyata sahip olması şaşırttı doğrusu. Ölü pixel gibi kronik sorunları var mıdır? Bilen yardım edebilir mi?
MSI MAG 275F Monitör
Alınmaz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Alınmaz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Rekabetçi olarak Valorant CS falan oynuyorum ama hikayeli oyunlarda oynuyorum RDR gibi.
Bunu yazdıktan sonra MSI MAG 242F modeline baktım bir de sanki o daha iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
MSI MAG 275F Monitör
275F modelini yeni sipariş geçtim, aynı zamanda 24.5 inç olan 256F modelini de aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorunu yok FPS oyunlarında da sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı