Outlet MSI MAG 275F monitör alınır mı?

Meriç Barutcu

Megapat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG275F
MSI MAG 275F adlı ürünü satın alacağım. Normalde 5900 lira gibi bir fiyatı olan ürün bu sitede outlet ürün olarak 5035 liraya satılıyor. Sizce outlet monitör almak mantıklı mı?

Incelemesi olmayan bir model. Bunun disinda nasil bir outlet olduguna bagli. Sitede gordugum kadariyla sadece outlet yazip gecmisler. Sadece kutusu acilmis urun ise sorun yok ama olu piksel vs. durumu varsa alinmaz. Tabii mesajimin basinda dedigim gibi incelemesi olmayan bir model oldugu icin monitorden bekledigin verimi alip almamak tamamen sansina bagli olacak.

Öyle birşey olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum, direkt alınıp sonra iade edilmiş bir ürün de olabilir öyleyse kutu içeriğinde falan eksik olabilir.

Öyle birşey olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum, direkt alınıp sonra iade edilmiş bir ürün de olabilir öyleyse kutu içeriğinde falan eksik olabilir.
Satıcının Pazarama mağazasına girdiğimde tüm ürünleri outlet olarak gözüküyor. 9.6 puan almış satıcı.Bir problem olsaydı daha düşük olurdu herhalde puanı

Soru sordum 1 adet ölü piksel var diye belirttiler. 1 adet ölü piksel sıkıntı yaratmaz herhalde dimi

Son düzenleme:
Satıcının Pazarama mağazasına girdiğimde tüm ürünleri outlet olarak gözüküyor. 9.6 puan almış satıcı.Bir problem olsaydı daha düşük olurdu herhalde puanı

Soru sordum 1 adet ölü piksel var diye belirttiler. 1 adet ölü piksel sıkıntı yaratmaz herhalde dimi
Sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı