MSI MAG 275QF renklerinin cansız olması normal mi?

Taha288284828

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah elime ulaştı monitör DisplayPort ile kullanamadım sadece 60Hz 1080p HDMI ile kullanacak vaktim vardı testlerini yaptım sorun çıkmadı fakat renkler aşırı kötü soluk piksel piksel geldi gözüme akşam DisplayPort ile de deneyeceğim acaba monitörde yapmam gereken bir ayar mı var çünkü önceki monitörün ViewSonic VX2476 çok daha iyi renkleri vardı eğer DP ile de denediğimde aynı sonuç çıkarsa iade edeceğim yardımınızı bekliyorum

Monitörü GT730 lâ denedim onunlada bir ilgisi olabilir mi ( yeni sistem alacağım)

Bu sabah elime ulaştı monitör DisplayPort ile kullanamadım sadece 60Hz 1080p HDMI ile kullanacak vaktim vardı testlerini yaptım sorun çıkmadı fakat renkler aşırı kötü soluk piksel piksel geldi gözüme akşam DisplayPort ile de deneyeceğim acaba monitörde yapmam gereken bir ayar mı var çünkü önceki monitörün ViewSonic VX2476 çok daha iyi renkleri vardı eğer DP ile de denediğimde aynı sonuç çıkarsa iade edeceğim yardımınızı bekliyorum.

Monitörü GT730 lâ denedim onunlada bir ilgisi olabilir mi ( yeni sistem alacağım)

Görüntü ayarı yapmadıysan normal.

@Cid_Kagenou

Her monitörde ilk ayar yapılmadıysa normal bir şey yani boşuna stres oldum o zaman eve gidince deneyeyim bir kaynak var mı bu ayarlar için.

Kaynak bulamadım düzgün fakat, masaüstüne sağ tıklayın. NVIDIA Denetim Masası'na girin. Sol kısımdaki renk ayarları kısmını kendinize göre ayarlayın.

Hocam monitorun renklerinden memnun musunuz? Ben de 2K 180Hz monitor bakiyorum IPS glow ya da ghosting gibi sorunlar var mi?

Renklerden memnunum ghosting yok denecek kadar az çok ufak da rahatsız etmeyecek kadar ışık sızması var özet olarak 7-8 bandında alınabilecek en iyi monitörlerden biri bence internette detaylıw bir kaynak bulamamıştım bende alırken biraz şansa bıraktım işimi ama sonuç olarak memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı