MSI MAG 27cq6pf monitör nasıldır?

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Selam dostlar, bu modeli buldum, birazcık yeni bir model olduğu için pek ghosting testi bulamadım. sizin bu monitör ile ilgili bir fikriniz var mı? Elimde mevcut olarak bu monitör var, eğer MSI olanı alırsam şu anki monitörü 2. ekranım yapabilirim yani fiyatını hak eder mi?

Hocam ben şunu diyorum sizin mesajınızda kavisli istiyorum yazmadığı sürece ben IPS monitör veya herhangi bir monitör önerebilirim. Sonuç olarak belirtmemişsiniz. Herkes sizin gibi kavisli monitör sorup da kesin kavisli istemiyor. Konu açarken bu tür bilgileri yanlış anlaşılma olmaması için belirtmenizi öneririm.

Öneri için teşekkür ederim dikkat ederim bir dahaki sefere ama ilk başta da dediğim gibi ben monitör önerisi değil monitörün ghosting oranını biliyor musunuz diye sormuştum değil mi?

Öneri için teşekkür ederim dikkat ederim bir dahaki sefere ama ilk başta da dediğim gibi ben monitör önerisi değil monitörün ghosting oranını biliyor musunuz diye sormuştum değil mi?

Bilmediğim için ve VA panel monitörü kesin istediğinizi de belirtmediğiniz için IPS bir monitör atmak istedim öneri olarak. Yani olayın yanlış okumakla vs. alakası yok hocam. Ben gidip okumadan cevap atan biri değilim konuları.

Bilmediğim için ve VA panel monitörü kesin istediğinizi de belirtmediğiniz için IPS bir monitör atmak istedim öneri olarak. Yani olayın yanlış okumakla vs. alakası yok hocam. Ben gidip okumadan cevap atan biri değilim konuları.

Öneriniz için teşekkür ederim ama sorduğum şey monitör tavsiyesi değil attığım monitörün ghosting oranıydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı