MSI MAG 600dn PSU alınır mı?

Bütçe
1k

EnderBerkay

Femtopat
Daha fazla  
Selam, RX6700 alacağım PSU ariyorum. Hepsiburada'dan olmali ve 1K olan PSU ararken buldum. MSI markasi hem bence guvenilir hem de yeterli alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-16-15-37-26-741_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-03-16-15-37-26-741_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 425
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, oldukça giriş seviyesi bir model.

50W daha az ama daha kaliteli.
Diğerinin kalitesiz olduğu konu nedir hocam bu modele göre

Diğerinin kalitesiz olduğu konu nedir hocam bu modele göre?
Teknik bilgi. PSU'lar ile içli dışlı değilsen söyleyeceğim pek çok şeyi anlamayacaksın muhtemelen. En basitçe ifade etmem gerekirse, PSU'nun içerisinde kullanılan kapasitörler vs. Pylon'a göre düşük kalitede. Bunlar da PSU'nun ömrünü etkileyen kriterler. Ayrıca güç kaynaklarında bazı gecikmeler yer alır. A600DN modeli bazı gecikmelerde kötü sonuç veriyor, bunun sebebi de az önce söylemiş olduğum giriş seviyesi komponentlerin kullanılıyor oluşu. Tabii ki bu demek değildir ki giriş seviyesi ürün diye sorun yaşayacaksın ama bile bile kötü ürün almak iyi bir şey değil.

Teknik bilgi. PSU'lar ile içli dışlı değilsen söyleyeceğim pek çok şeyi anlamayacaksın muhtemelen. En basitçe ifade etmem gerekirse, PSU'nun içerisinde kullanılan kapasitörler vs. Pylon'a göre düşük kalitede. Bunlar da PSU'nun ömrünü etkileyen kriterler. Ayrıca güç kaynaklarında bazı gecikmeler yer alır. A600DN modeli bazı gecikmelerde kötü sonuç veriyor, bunun sebebi de az önce söylemiş olduğum giriş seviyesi komponentlerin kullanılıyor oluşu. Tabii ki bu demek değildir ki giriş seviyesi ürün diye sorun yaşayacaksın ama bile bile kötü ürün almak iyi bir şey değil.
1000 lira veya biraz üstü kadar en F/P modeli söyler misiniz?

Konuya atmıştım ama tekrar atayım.
www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-550b-550w-80-bronze-guc-kaynagi-1746147?magaza=hobbyturkey bu iptal o halde

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı