MSI MAG 600DN vs BitFenix BPA 700

Regülasyon dediğin şey bir kere devre elemanı değil ayrıca böyle ifade edilmez internetten öğrenip geliyorsun yazıyorsun zaten 2 senede 2.647 mesajın var bellisin ne olduğun ayrıca şu ana kadar kimsenin bilgisayarı çöp olmadı daha kullanmadığın ve bilmeden şeylere yanıltıcı yorum yapma biz bunun okulunu okuduk sana burada ders verecek değilim. Attığın ürünler ile de zaten dağlar kadar farkı yok yani boşuna klavyeni yordun.

Senin puanladığın MSI MAG A600DN, Linus Tech Tips gibi profesyonel kaynaklarda ‘çok düşük kaliteli, berbat voltaj regülasyonu ve gerekli koruma devrelerinden yoksun’ olarak özetleniyor. Modern 12 V odağındaki sistemlerle uyumsuz grup‑regülasyon fanusu. Corsair ise defalarca test edilmiş, Tier A/B klasmanında, ripple/transient/koruma konusunda önde. Sen hâlâ ‘devre elemanı’ diye dalga geçiyorsan, önce temellere bak, sonra gel öyle konuş. Madem okulunu okudun anlat o zaman da insanlar bilgilensin.

Al attığım Corsair modeli cybernetics testine girmeye hak kazanmış bir model. Bu bütçede daha iyi bir model neredeyse yok.

Son düzenleme:
Benim sana verebileceğim en iyi tavsiye dışarı çıkıp hava alman dostum başka bir şeye gerek yok

Benim sana verebileceğim en iyi tavsiye dışarı çıkıp hava alman dostum başka bir şeye gerek yok
"Dışarı çıkıp hava al" demişsin ama belli ki sen uzun süredir içeride kalıp sadece varsayımlarla konuşmuşsun.
Ben sana test sonuçları, teknik değerlendirme, voltaj regülasyon farkları, ripple değerleri ve PSU tier list referansları sunmuşum; senin karşı argümanın " hava al" mı?

Sana şunu hatırlatayım dostum: Elektronik bileşenler duayla değil, mühendislikle çalışır. PSU’nun kalitesi de senin klavye performansına değil, koruma devrelerine, regülasyon başarısına ve güvenilir testlere bakar.

MSI’ın A600DN serisinin grup regülasyonlu, korumasız ve “very low quality” damgalı olduğunu yazan testler ortada.

Corsair’in modelleri ise defalarca Tier A/B klasmanında onaylanmış ürünler.

Yani dışarı çıkıp hava almak yerine sen de bir gün oturup okursan, belki “kendi bilgisayarım yanmadıysa PSU iyidir” efsanesinden kurtulursun.

Konuyu uzatmadan kapatalım.

Tek yaptığın şey internette klavye abiliği taslamak insanlara başka bir şey yapmıyorsun hala karşı çıkıyorsun kardeşim en fazla busun yani ben Power ile ilgili bir şey yazmadım sana büyük tavsiyesi verdim. Daha bir şey demeyeceğim senin gibileri Instagram'da memelerde görüyoruz zaten

Senin “tavsiyen” bilgi yetersizliğini örtmeye çalışmaktan başka bir şey değil. Konu hakkında en ufak teknik donanıma sahip olmadan laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Burada klavye abiliği yapan ben değilim, hiçbir teknik dayanağı olmadan konuşan sensin. Boş yorumlarla değil, veriye dayalı konuşmayı öğrenmeden bu seviyeye çıkamazsın.

Ne seviyesi diyorsun sen evden çıkmayan sabahtan akşama kadar bilgisayara bakan biriyle omzumun seviyesine bile gelemez. İlk önce kendine bak sonra hayatı daha iyi yaşayacaksın emin ol.

Ne seviyesi diyorsun sen evden çıkmayan sabahtan akşama kadar bilgisayara bakan biriyle omzumun seviyesine bile gelemez. İlk önce kendine bak sonra hayatı daha iyi yaşayacaksın emin ol.

Hayatı dışarı çıkmakla, bilgisayara bakmakla ölçüyorsan zaten tartışmamızın neden bu kadar tek taraflı olduğu da açıklanmış oluyor.
Ben sana teknik olarak neyin doğru olduğunu anlatmaya çalıştım, sen kişisel aşağılama seviyesine indin.
Gerçekten güçlü biriysen, fikriyle konuşur, kişiliğe değil bilgiye oynar. Dışarı çıkmakla büyümez insan, içeride neyle beslendiği belirler seviyesini. Eğer PSU ile alakalı bilgin varsa söyle insanlara yardımcı olur en azından.

Tamam senin bilgin bu konuda daha iyi hadi kendine iyi bak dostum

Tamam senin bilgin bu konuda daha iyi hadi kendine iyi bak dostum
Bu konuda uzmanım demedim; sadece senin bilgin benden fazlaysa öneride bulunabilirsin diye düşündüm. Ama sen bunu fırsat bilip yukarıdan konuşmayı, beni küçümsemeyi seçtin. Bu tutumun doğru değil. Ben konu sahibine yardımcı olmayı, ve o bütçede alabileceği en iyi güç kaynağını önermeye çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…