MSI MAG 600DN vs BitFenix BPA 700

Hayatı dışarı çıkmakla, bilgisayara bakmakla ölçüyorsan zaten tartışmamızın neden bu kadar tek taraflı olduğu da açıklanmış oluyor.
Ben sana teknik olarak neyin doğru olduğunu anlatmaya çalıştım, sen kişisel aşağılama seviyesine indin.
Gerçekten güçlü biriysen, fikriyle konuşur, kişiliğe değil bilgiye oynar. Dışarı çıkmakla büyümez insan, içeride neyle beslendiği belirler seviyesini. Eğer PSU ile alakalı bilgin varsa söyle insanlara yardımcı olur en azından.

Hocam CX550 alsam besler mi bu sistemi RX7600 ve Ryzen 5 5600'ü yoksa MSI kalsınmı.

Hocam CX550 alsam besler mi bu sistemi RX7600 ve Ryzen 5 5600'ü yoksa MSI kalsınmı.
Siyah etiket mi? Şu şekil:
1750936369819.png

Arkadaşlar MSI alarak hata yaptım kargo hızlı geldi ama daha yük altına girmemesine rağmen sadece anakart SSD vs bağlı coil whine sesi var MSI PSU tercih etmeyin iade edeceğim.

Arkadaşlar MSI alarak hata yaptım kargo hızlı geldi ama daha yük altına girmemesine rağmen sadece anakart SSD vs bağlı coil whine sesi var MSI PSU tercih etmeyin iade edeceğim.
MSI PSU'ları güzel aslında bazıları fiyat hak etmiyor sadece, o model berbat alma diye yazmıştık Corsair CX550 alman daha iyi olur hocam.

Umarım iadeyi sıkıntı çıkarmadan alırlar hocam. CX550 de yeterli gelir sisteme. Ve MSI tercih etmemek değil de kötü model tercih etmemek daha doğru olur. Çünkü tüm markaların iyi ve kötü modelleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı