MSI MAG 600DN vs BitFenix BPA 700

Hocam CX550 alsam besler mi bu sistemi RX7600 ve Ryzen 5 5600'ü yoksa MSI kalsınmı.

Arkadaşlar MSI alarak hata yaptım kargo hızlı geldi ama daha yük altına girmemesine rağmen sadece anakart SSD vs bağlı coil whine sesi var MSI PSU tercih etmeyin iade edeceğim.

Arkadaşlar MSI alarak hata yaptım kargo hızlı geldi ama daha yük altına girmemesine rağmen sadece anakart SSD vs bağlı coil whine sesi var MSI PSU tercih etmeyin iade edeceğim.
MSI PSU'ları güzel aslında bazıları fiyat hak etmiyor sadece, o model berbat alma diye yazmıştık Corsair CX550 alman daha iyi olur hocam.

Umarım iadeyi sıkıntı çıkarmadan alırlar hocam. CX550 de yeterli gelir sisteme. Ve MSI tercih etmemek değil de kötü model tercih etmemek daha doğru olur. Çünkü tüm markaların iyi ve kötü modelleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…