Rehber MSI MAG A-BNL Full range olan ve Full range olmayan versiyonları nasıl ayırt edilir?

Öncelikle Full range olmayan modelinin arka kısmı:
Full range olmayan.png

Etiketin üzerinde bu ibare yer alır:
1757101402331.png

Bu da Full range modelin arka kısmı. Tasarımsal değişikler söz konusu.
1757101525170.png

Full range olan modelin etiketi:
1757101624140.png

Eğer MSI A650BNL almayı düşünüyorsanız, mutlaka full range olan modeli tercih etmenizi öneririm.
Full range olan model, full range olmayan modele göre çok daha iyi bir modeldir. İç bileşen olarak ciddi farklar söz konusu.
Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım faydalı bir rehber olmuştur. Sorularınızı veya yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Full range olan versiyonlar dahil değil dimi?

Attığım videoda etiket bilgisini maalesef göremedim, bir başka versiyon söz konusu mudur? Sanmıyorum ama 12V kanalındaki kayıp ile değerlendirmek biraz daha doğru bir yaklaşım olabilir.

Tabii soğutucu koymaya gerek duymamışlar sadece 230v olduğu için.

Videoda 02:22 de GBU 1006 gibi gözüküyor ki yüksek ihtimalle 230V gibi duruyor.

Attığım videoda etiket bilgisini maalesef göremedim, bir başka versiyon söz konusu mudur? Sanmıyorum ama 12V kanalındaki kayıp ile değerlendirmek biraz daha doğru bir yaklaşım olabilir.

110v olsaydı soğutucu eklerlerdi bana göre. PCB'nin onu absorbe edebileceğini pek sanmıyorum.

Videonun tarihine bakılırsa full range olmayan versiyonun da bu durum var. Kutunun üstünde olan arka tarafta full range olmayan model ile aynı. Full range olan model safe.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı