MSI MAG A600dn 600W 80 Plus PSU alınır mı?

Velix

Decapat
RAM
32
İşlemci
ryzen 5 5600
Herkese merhaba!
Bütçeme uygun bir güç kaynağı arayışındayım ve MSI MAG A600dn 600W 80 Plus PSU'yu göz önünde bulunduruyorum.
Sistemim şu şekilde:

• işlemci: Ryzen 5 5600.
  • ekran kartı: RX 6700 10GB.
  • RAM: 32 GB DDR4.
  • depolama: 1 M.2 SSD ve 2 SATA SSD.

Bu bileşenler için MSI MAG A600dn 600W PSU'nun yeterli olup olmayacağını merak ediyorum. Hem fiyat/performans açısından hem de uzun ömürlülük açısından bu PSU hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu PSU'nun verimliliği ve güvenliği hakkında deneyimi olan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

Teşekkürler! 🙏

Herkese merhaba!
Bütçeme uygun bir güç kaynağı arayışındayım ve MSI MAG A600dn 600W 80 Plus PSU'yu göz önünde bulunduruyorum.
Sistemim şu şekilde:

• işlemci: Ryzen 5 5600.
  • ekran kartı: RX 6700 10GB.
  • RAM: 32 GB DDR4.
  • depolama: 1 M.2 SSD ve 2 SATA SSD.

Bu bileşenler için MSI MAG A600dn 600W PSU'nun yeterli olup olmayacağını merak ediyorum. Hem fiyat/performans açısından hem de uzun ömürlülük açısından bu PSU hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu PSU'nun verimliliği ve güvenliği hakkında deneyimi olan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

Teşekkürler! 🙏
Alınmaz. Tam bütçen nedir?

Aklımda belli bir bütçe yok halihazırda sistemimde markasız bir PSU takılı 600watt ama hep kafam buna takık olduğu için yeni bir PSU'ya geçmeyi düşündüm başka öneriniz varsa onları da düşünebiliriz.

İtopya'da 1500TL gibi bir fiyata sahip bir de.

Bu daha iyise bu da bütceme uygun açıkçası.

Tamamdır teşekkürler.

Tabii 600 watt vermiyorsa fiyatı pek önemli olmuyor teşekkürler yanıtınız için.

Tek sorun oda değil. Regulasyonda başarılı değil. Ripple değerleride kötü. Kısaca alınacak bir model değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı