MSI MAG A650BN 650W nasıldır?

Yani bu çok açık uçlu bir soru ne anlamda sistem derken ekran kartı mı işlemci mi yani GTX 1660 Ventus ve Ryzen 5 2600 var bende eskisiyle wattlari aynı diye bunu seçtim ayrıca sessiz diyorlar acaba yüksek sesli mi?

Sesi nasıl performansı nasıl hocam anlatabilir misin yaşadıklarını kullandığın süre boyunca.

Bunun A600DN modelini kullanıyorum, ses yok diyebilirim, 650BN daha iyi bir model olduğu için yine sessizdir.

Hepinize ilgileriniz için teşekkür ederim dostlarım, bugün siparişimi verdim, umarım yüzümü güldürür. Şu anki PSU da coil whine problemi var umarım geçer.

Maalesef bu üründe coil whine yapıyor arkadaşlar sanırsam iade deceğim.

Hepinize ilgileriniz için teşekkür ederim dostlarım, bugün siparişimi verdim, umarım yüzümü güldürür. Şu anki PSU da coil whine problemi var umarım geçer.

Son düzenleme:

Maalesef bu üründe coil whine yapıyor arkadaşlar sanırsam iade deceğim.

Sesin PSU'dan geldiğine ve CE sesi olduğuna emin misin hocam? CW bir sorun değil, PSU iyi, kasaya kulağını yaklaştırmadan ses duyulmuyorsa bence iade etmene gerek yok, yeni alacağın PSU'da da aynı durum olma ihtimali hep var.

Sesin PSU'dan geldiğine ve CE sesi olduğuna emin misin hocam? Cw bir sorun değil, PSU iyi, kasaya kulağını yaklaştırmadan ses duyulmuyorsa bence iade etmene gerek yok, yeni alacağın PSU'da da aynı durum olma ihtimali hep var.

Eminim ve bayağı bir ses yapıyor rahatsız ediyor sadece oda değil fanları her zaman son devirde çalıştırıyor.

Eminim ve bayağı bir ses yapıyor rahatsız ediyor sadece oda değil fanları her zaman son devirde çalıştırıyor.

PSU arızalı o halde, koşulsuz iade hakkını kullanıp fiziksel mağazalardan almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı