MSI MAG A850GL PSU aldım. İçinden çıkan kablolarda 4 adet PCIe var ama 2'si düzgün, diğer 2'si atlamalı. 9070XT ekran kartına atlamalı taksam sorun yaşar mıyım?
Sıkıntı olmaz. Çift tek kablo kağıt üstünde 400W yük kaldırabiliyor.MSI MAG A850GL PSU aldım. İçinden çıkan kablolarda 4 adet PCIe var ama 2'si düzgün, diğer 2'si atlamalı. 9070XT ekran kartına atlamalı taksam sorun yaşar mıyım?
hocam ilk defa topluyorumSıkıntı olmaz. Çift tek kablo kağıt üstünde 400W yük kaldırabiliyor.
Sıkıntı olmaz. Çift tek kablo kağıt üstünde 400W yük kaldırabiliyor.
Hayır, düzgün takarsan sorun olmaz.hocam ilk defa topluyorum
ekran kartı pin yakma ihtimali var mı
MSI MAG A850GL PSU aldım. İçinden çıkan kablolarda 4 adet PCI-e var ama 2'si düzgün, diğer 2'si atlamalı. 9070XT ekran kartına atlamalı taksam sorun yaşar mıyım?
Hangi video o?9070XT bir videoda anlık 432W çekiyordu pin eritir mi?
Hayır yoktur. Kabloyu düzgün şekilde takın sadece.Ekran kartı pin yakma ihtimali var mı?
@yusuf7878, bazı modelleri yüksek güç çekebiliyor anlık değerlerde hocam. Nitro+ ile OCCT testinde 460W gördüm şahsen. Doğruluğundan %100 emin değilim ama hem HWiNFO hem de OCCT üzerinden gördüğüm değer buydu.
@yusuf7878, bazı modelleri yüksek güç çekebiliyor anlık değerlerde hocam. Nitro+ ile OCCT testinde 460W gördüm şahsen. Doğruluğundan %100 emin değilim ama hem HWiNFO hem de OCCT üzerinden gördüğüm değer buydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.