MSI MAG A850GL PSU kablosu 9070XT ile uyumlu mu?

• Konuyu başlatan daker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 141
@yusuf7878, tahminen o anlık hatalı bir veri. o yüzden %100 emin değilim. Şahsi olarak ben yine de 300W üzerinde bir güç tüketimi olan kartı tek kablo üzerinden güç vermezdim.

@yusuf7878, tahminen o anlık hatalı bir veri. o yüzden %100 emin değilim. Şahsi olarak ben yine de 300W üzerinde bir güç tüketimi olan kartı tek kablo üzerinden güç vermezdim.
Tek kablo değil hocam. Çift tek kablo. Yani 2 adet kablo var. 1 tanesi daisy chain üzerinden sadece.

Nitro+ kablosu zaten 600W destekliyor onda da yanma problemleri oldu fakat tamamen kullanıcı hatası bazı kişiler kabloyu tam oturtamamış bazı kişilerde dönüştürücü kullanmış.
400W üstü değeri Gigabyte Aorus Elite modelinde de gördük. Bu modelde 3 pin var.

@yusuf7878, bazı modelleri yüksek güç çekebiliyor anlık değerlerde hocam. Nitro+ ile OCCT testinde 460W gördüm şahsen. Doğruluğundan %100 emin değilim ama hem HWINFO hem de OCCT üzerinden gördüğüm değer buydu.
Techpowerup'un yaptığı test cihazları ile maksimum 417W kadar spike attığını gördüm. Programlar pek doğru gösteremiyor o değerleri.

Tek kablo değil hocam. Çift tek kablo. Yani 2 adet kablo var. 1 tanesi daisy chain üzerinden sadece.
O zaman farklı hocam. Ben tek kablo üzerinden algıladığım için bu şekilde söyledim. Daha detaylı olarak siz benden daha iyi biliyorsunuz. Ben kendi tecrübemi söylüyordum. Belki de @roxy1881 hocamın da dediği gibi hatalı göstermiş program.

Yanma kısmında bir sorun olmaz. Nitro+'da bile yanan vakalardan birisi kullanıcı hatasıydı. Doğru bağladığınızda (tam oturttuğunuzda) bir sorun oluşmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı