Merhabalar. MSI MAG B365 anakart aldım. İçine i5 9. nesil uygun mu sizce? Fiyat performans açısında nasıl? Bir de ilk aldığımızda anakartı elimde tutmuştum. Bir sorun olur mu sizce anakartta? Yardımcı olursanız sevinirim 
Yok anakartı 600 e aldım işlemciyide 1600 e buldumda 2000 TL lik bi bütçem var daha iyi fiyata daha performanslı bi işlemci varmı acaba diye sordumda yanlış anladın heralde kusura bakmaHocam iyidir. Takabileceğiniz işlemciler gayet güçlüdür ama anakarta 2000 TL verdiyseniz kazık yemişsiniz.
Evet uyumludur. @Efe482048
İşlemciyi direk takınca anakart çalışmicakmı diğer parçaları da takçam tabi de işlemciyi anakarta takınca neyi güncellemem gerekİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
BIOS'u güncelleyin.![]()
MAG B365M MORTAR | Motherboard | MSI Global
Best Intel 1151 B365 Micro-ATX motherboard, Intel LAN, Extended Heatsink, Turbo M.2, DDR4 Boost, Core Boost, Pre-Installed IO Shielding, MAGwww.msi.com
@Efe482048
Herşey kutuda olduğu için bilmiyorum işlemci yarın dağıtımı çıkçak ta bi bilgisayarcıya mı götürsem diye düşündümBIOS sürümünüz nedir?
@Efe482048
Klavyeden Windows+R ye bas. Çalıştır açılıcak. Oraya " msinfo32 " yazıp enter'a bas. Çıkan ekranda BIOS sürümünü öğrenebilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim.Hocam BIOS sürümü 7C67V10 veya üstü olması lazım yoksa anakarta işlemciyi taktırdığınız zaman ekran gelmez.
Bilgisayarcıya götürüp, BIOS güncelletin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.