Elektronik MSI MAG B550 Tomahawk 2949 TL

İyi tarafından bakın derim, zira hiç yoktan artık muhatabınız Hepsiburada ve daha güvenilir. :)
Birde bu yönü var evet. İptal olur büyük ihtimalle ama bakacağız, teşekkür ediyorum size tekrardan. Bundan sonra X670 ucuz bulur muyuz acaba, gittikçe çıta yükseliyor. :D

Böyle anakartlar genelde ne işe yarıyor? Fazladan slotlar harici fiyat farkına deyiyor mu?
Bana lazım değildi aslında ama fazladan M2 takma düşüncelerim var, ayrıca almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Kişiden kişiye değişir tabii durum. Geçen sene başka düşünüyordum mesela, şimdi başka.

Birde bu yönü var evet. İptal olur büyük ihtimalle ama bakacağız, teşekkür ediyorum size tekrardan. Bundan sonra X670 ucuz bulur muyuz acaba, gittikçe çıta yükseliyor. :D
Rica ederim, dün sormuştunuz bugün de bu kartın fiyatını görünce ileteyim dedim, yok yere B550 almayın istedim. :) Ek olarak, X670 alırsanız DDR5 RAM ve Ryzen 7000 işlemci de almanız gerekecek. :D

Rica ederim, dün sormuştunuz bugün de bu kartın fiyatını görünce ileteyim dedim, yok yere B550 almayın istedim. :) Ek olarak, X670 alırsanız DDR5 RAM ve Ryzen 7000 işlemci de almanız gerekecek. :D
Yok ya o kadar uçmaya gerek yok, ben 5600X anca alabildim. :D Umarım iptal olur, bu saatte pek sanmıyorum ama.

İndirim sonlanmış, zaten benim siparişi de kargoya vermediler. İptal ettim siparişi.

X570S Tomahawk alabilirsiniz HB’den.

X570S’e kısmetmiş :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı