- Makaleler
- 15
Böyle anakartlar genelde ne işe yarıyor? Fazladan slotlar harici fiyat farkına deyiyor mu?
İyi tarafından bakın derim, zira hiç yoktan artık muhatabınız Hepsiburada ve daha güvenilir.Cidden karıştı, hayır adamlar kargoya da vermediler zaten ufaktan sinir oldumWiFi çok önemli değil açıkçası ama X570 varken tabii.
Birde bu yönü var evet. İptal olur büyük ihtimalle ama bakacağız, teşekkür ediyorum size tekrardan. Bundan sonra X670 ucuz bulur muyuz acaba, gittikçe çıta yükseliyor.İyi tarafından bakın derim, zira hiç yoktan artık muhatabınız Hepsiburada ve daha güvenilir.![]()
Bana lazım değildi aslında ama fazladan M2 takma düşüncelerim var, ayrıca almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Kişiden kişiye değişir tabii durum. Geçen sene başka düşünüyordum mesela, şimdi başka.Böyle anakartlar genelde ne işe yarıyor? Fazladan slotlar harici fiyat farkına deyiyor mu?
Rica ederim, dün sormuştunuz bugün de bu kartın fiyatını görünce ileteyim dedim, yok yere B550 almayın istedim.Birde bu yönü var evet. İptal olur büyük ihtimalle ama bakacağız, teşekkür ediyorum size tekrardan. Bundan sonra X670 ucuz bulur muyuz acaba, gittikçe çıta yükseliyor.![]()
Yok ya o kadar uçmaya gerek yok, ben 5600X anca alabildim.Rica ederim, dün sormuştunuz bugün de bu kartın fiyatını görünce ileteyim dedim, yok yere B550 almayın istedim.Ek olarak, X670 alırsanız DDR5 RAM ve Ryzen 7000 işlemci de almanız gerekecek.
![]()
X570S’e kısmetmişRica ederim, dün sormuştunuz bugün de bu kartın fiyatını görünce ileteyim dedim, yok yere B550 almayın istedim.Ek olarak, X670 alırsanız DDR5 RAM ve Ryzen 7000 işlemci de almanız gerekecek.
![]()
Modeline göre değişir ama çoğu değmiyor.Böyle anakartlar genelde ne işe yarıyor? Fazladan slotlar harici fiyat farkına değiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.