Merhaba. Bu 2 anakarttan birini alacağım. Görebildiğim kadarıyla aralarındaki tek fark Gaming Edge modelinde kablosuz bağlantı özelliği bulunması. ( Wi-Fi ve Bluetooth ) başka bir başlık altında anakart önerisi istediğimde birçok kişi B550 Tomahawk önerisinde bulunmuştu. QP'nin canlı desteğine bağlandığımda ise Gaming Edge modelinin malzeme kalitesi ve soğutma performansının daha iyi olduğunu söylediler. Kullanan var mı? Tecrübelerinizi veya fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hayırlı olsun, Tomahawk da çok iyi bir seçim olmuş ancak işaretlediğim yerden izlerseniz Gaming Edge'in de iyi bir performansa sahip olduğunu gözlemleyebiliyoruz.
Hayırlı olsun, Tomahawk'da çok iyi bir seçim olmuş ancak işaretlediğim yerden izlerseniz Gaming Edge'in de iyi bir performansa sahip olduğunu gözlemleyebiliyoruz.