Merhabalar, MSI MPG Gungnir 100M kasaya ve MSI MAG B550M Bazooka anakarta sahibim. Yaşadığım bir sorun için çözüm aramaktayım. Kasamın ön kısmında yer alan USB 3.2 Type-A portlarından birisi ve yine kasanın ön kısmında yer alan Type-C portu çalışmıyor. Tüm bağlantılar yapıldı ancak şunu eklemeliyim; USB 3.2 port kablosunu bağlarken biraz zorlandım ve pinlere zarar vermiş olabilirim.
Portlar tam oturduysa sıkıntı olmaz. Bazı anakartlarda o çıkışları Bios üzerinden açman gerekiyor. Msi anakart hiç kullanmadım. Bios menüsüne bir girip kurcala istersen.
Portlar tam oturduysa sıkıntı olmaz. Bazı anakartlarda o çıkışları BIOS üzerinden açman gerekiyor. MSI anakart hiç kullanmadım. BIOS menüsüne bir girip kurcala istersen.
Type-C Portunun çalışmadığını Motherboard menüsündeki empty yazısından dolayı anladım. Henüz portu deneme fırsatım olmadı, daha doğrusu Type-C to Type-C kablosu henüz temin etmiş değilim.
Type-C Portunun çalışmadığını Motherboard menüsündeki empty yazısından dolayı anladım. Henüz portu deneme fırsatım olmadı, daha doğrusu Type-C to Type-C kablosu henüz temin etmiş değilim.