Elektronik MSI MAG B650 Tomahawk 7.658 TL

Bu indirimden ben de dün yararlanıp satın aldım, güzel fiyat. Henüz işlemciyi almadım. Konusu geçmişken, 7800x3D işlemci sizce bu haftaki indirimlerde 15K TL bandına düşer mi?

7800X3D için sanmıyorum artık üretilmeyen bir model. 9800X3D yavaş yavaş ucuzlayacak. 15k olur mu orası biraz zor Intel almıyor kimse fakat ben aksi bir durum çıkmazsa 19-20k bandına oturur diye düşünüyorum. Olması gereken o zaten.

Beyler maximum kartınız var ise 290tl fark ile pazaramadan alıp vade farksız 9 taksit atabilirsiniz. Sonra alışverişin de %5'i kadar yani 400tl pazarama kuponu veriyor yani anakartı 7.550'ye 9 taksit ile almış oluyorsunuz aslında.

7800x3D için sanmıyorum artık üretilmeyen bir model. 9800x3D yavaş yavaş ucuzlayacak. 15k olur mu orası biraz zor Intel almıyor kimse fakat ben aksi bir durum çıkmazsa 19-20k bandına oturur diye düşünüyorum. Olması gereken o zaten.

Yavaş yavaş ucuzlayacak mı 😀 26 ila 30 binlerde geziniyor 9800x3D döviz kuruda ha bire yükseliyor bu kasım'dan sonra fiyatları gör nasıl bindirim yapacaklar alacak varsa şimdiden alın indirimi bu ülkede beklemeyin 1 bucuk ay önce Ryzen 7 7800x3D 14 bindi şimdi 18 ila 20 bin arasında satılıyor bir de fiyat inecek diyorsun.

Yavaş yavaş ucuzlayacak mı 😀 26 ila 30 binlerde geziniyor 9800x3D döviz kuruda ha bire yükseliyor bu kasım'dan sonra fiyatları gör nasıl bindirim yapacaklar alacak varsa şimdiden alın indirimi bu ülkede beklemeyin 1 bucuk ay önce Ryzen 7 7800x3D 14 bindi şimdi 18 ila 20 bin arasında satılıyor bir de fiyat inecek diyorsun.

Döviz kuru aylardır yerinde sayıyor, stok ve arz-talep ilişkisi kurmaktan acizsin hem fikrin yok hem bana ders veriyorsun aklınca. Alıntıladığın mesajı okusan orada neden 7800X3D fiyatı yükseliyor açıklıyorum ama okuduğunu anlayamayana laf anlatsan ne yazar.

Ama yok kral en iyisini sen biliyorsun, git AMD'nin kâr dahil 480$ dediği işlemciye 800$ hatta 900$ para ver, yenisini üretmiyorlar nasılsa tükenecek 1600$ falan olur koş kap hemen bitmeden.

Ha yaptığın lafın arkasında durup alamıyorsan boş laf salatası yapma burada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı