EXPO olduğundan sorun çıkarmaz.XPG Lancer Blade 32 GB 6400 MT sorun olmaz diyorsanız okey aldım çünkü![]()
EXPO olduğundan sorun çıkarmaz.XPG Lancer Blade 32 GB 6400 MT sorun olmaz diyorsanız okey aldım çünkü![]()
Xmp ve expo fark etmiyor. İkiside ram profili. Kendim xmp ile 6400mhz kullanıyorum. Expo desteği yok.EXPO olduğundan sorun çıkarmaz.
Şans işi. XMP olup da uyumsuzluk çıkarma olasılığı da var. O yüzden XMP alıncaksa QVL'e bakıp alınmalı. Çünkü şansa bırakmaktansa denenip çalıştığı görülen XMP RAM'ler daha mantıklı olacaktır.Xmp ve expo fark etmiyor. İkiside ram profili. Kendim xmp ile 6400mhz kullanıyorum. Expo desteği yok.
![]()
V-Color Manta XSky RGB 32 GB 6400 MT
V-Color Manta XSky RGB 32 GB 6400 MT RTMXSL1664832KWK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Şans işi. XMP olup da uyumsuzluk çıkarma olasılığı da var. O yüzden XMP alıncaksa QVL'e bakıp alınmalı. Çünkü şansa bırakmaktansa denenip çalıştığı görülen XMP RAM'ler daha mantıklı olacaktır.
Attığınız konuda RAM'lerde sorun olması muhtemel.EXPO almakta şans işi. EXPO alıpta sorun yaşayanlarda var.
Mesela.
RTX 4080 Super sistem EXPO'yu açınca hata veriyor
Merhaba ben yeni bir sistem topladım topladıktan sonra Windows kurdum BIOS'u güncelledim. EXPO ayarını açtım masaüstüne geldikten sonra tüm eksik driverleri kurdum OCCT test yapmak istedim oradaki CPU+RAM testinde bir error verip mavi ekrana düştü ama ayrı olarak CPU testi yapınca sorun...www.technopat.net
Attığınız konuda RAM'lerde sorun olması muhtemel.
Bende görüyorum fakat EXPO profilinden kaynaklı olmuyor genelde. Ya RAM sorunlu oluyor yada yüksek MHz'lerde oluyor. 7000+ EXPO RAM'lerde sorun çıkabiliyor ama sweet spot'taki RAM'lerde genelde çıkmıyor.İstesem bir sürü böyle hata alan bulurum. Örnek vermek için attım. EXPO kesin çalışır diye bir kaide yok. Kaynak varsa bu konuyla alakalı bakabilirim ama. Ben EXPO ile sorun yaşayan kullanıcılar görüyorum çünkü.
Bende görüyorum fakat EXPO profilinden kaynaklı olmuyor genelde. Ya RAM sorunlu oluyor ya da yüksek MHz'lerde oluyor. 7000+ EXPO RAM'lerde sorun çıkabiliyor ama sweet Spot'taki RAM'lerde genelde çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.