Daha fazla
Arkadaşlar aslında dükkanımız için aldığım bu Logitech X-530 ses sistemini dükkanımızda istediğim verimi alamayınca eve götürdüm, evde de televizyona bağlamak istedim ancak sanırım televizyonumuzun ses çıkışı bozuk olduğu için hiç ses çıkışı alamadım. Kutuya koyup kenara kaldırdım. Şimdi ise yeni kurduğum masaüstü bilgisayarımda kullanmaya karar verdim. Bilgisayarıma bağlantı şemasına uygun biçimde bağladım, ses kalitesi genel olarak çok güzel ancak subwoofer 'da gereksiz bir uğultu sesi var, bu sesi nasıl kesebilirim? Subwoofer 'ı iptal etmek istemiyorum bakın, uğultuyu kesmek istiyorum. Birde arada sırada hoparlörlerden pıt diye ses çıkıyor, neden olabilir? Bu sistem için Realtek Control Panel ayarlarım nasıl olmalı? Şu anda bu şekilde:
Ses efekti kısmından kulüp 'ü seçtim, en güzeli o gibi, ancak uğultu devam ediyor. Çok çirkin biçimde hemde. Çözüm bulamazsam ya subwoofer 'ı iptal edeceğim yada sistemi ikinci el satıp soundbar falan bağlayacağım.
Ses efekti kısmından kulüp 'ü seçtim, en güzeli o gibi, ancak uğultu devam ediyor. Çok çirkin biçimde hemde. Çözüm bulamazsam ya subwoofer 'ı iptal edeceğim yada sistemi ikinci el satıp soundbar falan bağlayacağım.