MSI MAG B760 Tomahawk Wi-Fi vs ASUS TUF Gaming B760 Plus

13400F için elinizdeki anakart yeterli. Zaten bu kadar para vermişken tekrar DDR4 bir anakart almak çok mantıklı değil. Tabii ki bu DDR5'in çok önemli olduğu anlamına gelmiyor ama benim görüşüm bu. Ekran kartınız nedir? Sisteminiz için ekstra bir anakart yükseltmesine gerek yok şu an.
 
Teşekkür ederim. Ekran kartını henüz almadım. Şimdilik idare etmek için alttakini kartı aldım. Ama henüz kurmadım sistemi. Arkadaşım Dubai'ye gidecek önümüzdeki haftalar içinde. 4060 aldırmayı düşünüyorum. Sence de uygun mudur?


Mesela bu :



Ama garanti sıkıntı olur mu acaba emin değilim
 
3060 Ti alınmaz bu sisteme. Bütçe çıkarsa 4070 çok güzel olur. 4060 tarafında Ti modeli öneremeyeceğim çünkü 8 GB ve 16 GB arasındaki fiyat farkına değiyot mu bilmiyorum. Ama dediğim gibi 4070e çıkarsanız sistem mükemmel olur.
 
Maalesef en azından önümüzdeki bir kaç ay 4070 almam imkansız gibi bir şey. Zaten bütçemin çok üzerine çıktım. Uzun zamandır pc konusundan uzak kaldım düz bir laptop kullanıcısıydım bir süredir. Ama tekrar bir pc toplamak istedim. Arkadaşlarım bana itopya'dan hazır sistem önerdi. Fakat ürünleri kapalı vermedikleri için pek rahat edemedim. Bu yüzden buna döndüm. Ve bütçem biraz zorlandı :)

 

Yeni konular

Geri
Yukarı