MSI MAG CH120 X Koltuk 2299TL

• Konuyu başlatan krsck
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.057
Alacaklara hayırlı olsun.

Bu arada 4080 TL'den düşmesi gerçek mi? 4080 TL'ye oyuncu koltuğu nedir ya. Bir de ''Çok satıyor.'' yazmışlar. Bunu çokça alacak bir ekonomiye sahip miyiz merak ettim.

Gerçeğe benziyor.

Screenshot_2021-03-16-01-23-01-245_com.android.chrome.jpg

Koltuk hakkında düşünceleriniz nedir? Bunu mu almalıyım yoksa DXRacer mı almalıyım? DXRacer 500 TL civarı daha pahalı ama verebileceğim bir miktar.

Koltuk hakkında düşünceleriniz nedir? Bunu mu almalıyım yoksa DXRacer mı almalıyım? DXRacer 500 TL civarı daha pahalı ama verebileceğim bir miktar.
Henüz elime ulaşmadı o yüzden ürün incelemesi yapamadım henüz. Ben de aynı soruya sahiptim, aralarında çok kalite farkı olmadığını düşündüğüm için ilk indirime gireni aldım.

Henüz elime ulaşmadı o yüzden ürün incelemesi yapamadım henüz. Ben de aynı soruya sahiptim, aralarında çok kalite farkı olmadığını düşündüğüm için ilk indirime gireni aldım.
Anladım, elinize ulaştığında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bir de Xdrive hakkında ne düşünüyorsunuz, 15li ya da daha üst modelleri tercih edilebilir mi? Onları düşünmememin sebebi dünyaca bilinmemesi ve görüntüsüydü. Sizin de fikrinizi almak istedim.

Anladım, elinize ulaştığında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bir de Xdrive hakkında ne düşünüyorsunuz, 15li ya da daha üst modelleri tercih edilebilir mi? Onları düşünmememin sebebi dünyaca bilinmemesi ve görüntüsüydü. Sizin de fikrinizi almak istedim.
Görüntü çok önemli değildi açıkçası benim için, üstüne oturunca görmüyorum sonuçta :D Xdrive yerli olduğu için güvenmedim ve hiç düşünmedim. Bu koltuğu bir kere alacam ve uzun süre kulanırım düşüncesindeydim. En önemli kriter rahat etmem olduğu için de güvenilir markalara yöneldim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı