MSI MAG CH120 X Koltuk 2299TL

Gerçeğe benziyor.

Koltuk hakkında düşünceleriniz nedir? Bunu mu almalıyım yoksa DXRacer mı almalıyım? DXRacer 500 TL civarı daha pahalı ama verebileceğim bir miktar.

Koltuk hakkında düşünceleriniz nedir? Bunu mu almalıyım yoksa DXRacer mı almalıyım? DXRacer 500 TL civarı daha pahalı ama verebileceğim bir miktar.
Henüz elime ulaşmadı o yüzden ürün incelemesi yapamadım henüz. Ben de aynı soruya sahiptim, aralarında çok kalite farkı olmadığını düşündüğüm için ilk indirime gireni aldım.

Henüz elime ulaşmadı o yüzden ürün incelemesi yapamadım henüz. Ben de aynı soruya sahiptim, aralarında çok kalite farkı olmadığını düşündüğüm için ilk indirime gireni aldım.
Anladım, elinize ulaştığında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bir de Xdrive hakkında ne düşünüyorsunuz, 15li ya da daha üst modelleri tercih edilebilir mi? Onları düşünmememin sebebi dünyaca bilinmemesi ve görüntüsüydü. Sizin de fikrinizi almak istedim.

Görüntü çok önemli değildi açıkçası benim için, üstüne oturunca görmüyorum sonuçta Xdrive yerli olduğu için güvenmedim ve hiç düşünmedim. Bu koltuğu bir kere alacam ve uzun süre kulanırım düşüncesindeydim. En önemli kriter rahat etmem olduğu için de güvenilir markalara yöneldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…