Çözüldü MSI MAG CoreLiquid 240 R'ın RGB ışıkları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darklord75

Decapat
Daha fazla  
Selamlar kısaca bahsedeyim MSI MAG CoreLiquid 240 r sıvı soğutmam var, her şey iyi çalışıyor ama ARGB ışıkları yok bazı kişiler anakartında onun için bir soket yok bağlanmamıştır tarzı şeyler söyledi, sizce neden olabilir? Anakartım:

Gigabyte Z790 D.

Çözüm
ARGB soketine bağlamanız gerekiyor, sonrasında RGB Fusion 2.0 ile yönetebilirsin.

Nereye takacağını bilmiyorsan

1743952946358.png

D_LED1 kısmına takacaksın, D_led1 soketi anakartın alt kısmında, F_AUDIO ve SPDIF_O konektörlerinin yanında yer alıyor.
ARGB soketine bağlamanız gerekiyor, sonrasında RGB Fusion 2.0 ile yönetebilirsin.

1743952946358.png

D_LED1 kısmına takacaksın, D_led1 soketi anakartın alt kısmında, F_AUDIO ve SPDIF_O konektörlerinin yanında yer alıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 2463850

Hocam ben pcyi alırken birleşik şekilde aldım sadece ekran kartını ben taktım sizce orada takılmamışmıdır

Hocam ben PC'yi alırken birleşik şekilde aldım sadece ekran kartını ben taktım sizce orada takılmamış mıdır?

Herhangi bir şey söyleyemeyeceğim, kontrol etmenizi öneririm, veya RGB Fusion 2.0 uygulamasını indirin herhangi bir sorun yaşarsanız tekrar yazın, bağlı değil gibi bir yazı yazarsa takmamışlardır.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum msi ın kendi myshtic Light diye bir programı da var onu da deneyeceğim

Herhangi bir şey söyleyemeyeceğim, kontrol etmenizi öneririm, veya RGB Fusion 2.0 uygulamasını indirin herhangi bir sorun yaşarsanız tekrar yazın, bağlı değil gibi bir yazı yazarsa takmamışlardır

@

Yaptım hocam çok teşekkür ediyorum D_Led 2 kısmı vardı oraya taktım çalıştı. Cevap yapamama engelim vardı yazamadım çok sağ olun

Rica ederim, yapabildiğinize sevindim. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı