Hocam açıkçası SilverStone marka olanın tasarımını pek sevmedim MSI'ın tasarımı çok hoşuma gitti. Bende Ryzen 5 7500F kullanıyorum sizce yetmez mi MSI'ın soğutucusu.
Hocam açıkçası SilverStone marka olanın tasarımını pek sevmedim MSI'ın tasarımı çok hoşuma gitti. Bende Ryzen 5 7500F kullanıyorum sizce yetmez mi MSI'ın soğutucusu.
İyi kasa üreticileri radyatör kalınlığı desteği ile ilgili bilgi verirler fakat tahmin edeceğiniz sürece Rampage vermemiş. Gözle oraya kalın radyatör girmeyeceği belli zaten. Attığım ürünlerin kalınlığı standart kalınlıklarda.
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mükemmel bir soğutmadır. Fiyatına göre inanılmaz fakat pompa sesi sorunu çıkabiliyor. Ondan dolayı ikinci önerimdir.
En ucuz DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.960,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
E-Ticaret sitelerindeki yorumlara çok takılmamak lazım. Ayrıca pompa bozulması ile ilgili çok sorun görmedim. Yine de istemiyorsanız LT520'ye bakabilirsiniz.