MSI MAG CoreLiquid 240R V2 alınır mı?

Hayır sığmıyor. Liqmaxflo, LF2, LF3 gibi soğutucuların radyatörleri kalın olduğundan her kasaya sığmıyorlar. Sadece mm desteğini karşılaması yetmiyor.

MSI'ı önermem. SilverStone çok güzeldir. Onu tercih edebilirsiniz.

MSI'daki sorun nedir hocam? Kronik sorun V2 de düzeltildi diye biliyorum başka ne sorunu var MSI büyük bir marka o yüzden onu almayı düşünmüştüm.

Marka ücreti fazlasıyla alınıyor. Performansına göre fiyatı gereksiz. Bu fiyata attığım soğutmalar gibi çok daha kaliteli ürünler var.

Hocam açıkçası SilverStone marka olanın tasarımını pek sevmedim MSI'ın tasarımı çok hoşuma gitti. Bende Ryzen 5 7500F kullanıyorum sizce yetmez mi MSI'ın soğutucusu.

Teşekkürler hocam bir düşüneceğim. Bir de kasaya sığıp sığmadığını nasıl anlayabilirim? 240mm destekliyor kasanın üst tarafı.
İyi kasa üreticileri radyatör kalınlığı desteği ile ilgili bilgi verirler fakat tahmin edeceğiniz sürece Rampage vermemiş. Gözle oraya kalın radyatör girmeyeceği belli zaten. Attığım ürünlerin kalınlığı standart kalınlıklarda.

İlk önerim budur. Gayet güzel bir soğutucudur. Bu fiyattaki en sorunsuzlardandır.
Mükemmel bir soğutmadır. Fiyatına göre inanılmaz fakat pompa sesi sorunu çıkabiliyor. Ondan dolayı ikinci önerimdir.

Hocam Silverstone ile ilgili bir çok şikayet var. Hb , trendyol gibi satıcıların yorumlarında ürün ile ilgili baya düşük bir puan mevcut.

Hocam Silverstone ile ilgili bir çok şikayet var. Hb , trendyol gibi satıcıların yorumlarında ürün ile ilgili baya düşük bir puan mevcut.
E-Ticaret sitelerindeki yorumlara çok takılmamak lazım. Ayrıca pompa bozulması ile ilgili çok sorun görmedim. Yine de istemiyorsanız LT520'ye bakabilirsiniz.

Teşekkürler hocam bir düşüneceğim. Bir de kasaya sığıp sığmadığını nasıl anlayabilirim? 240mm destekliyor kasanın üst tarafı.

Hangi sıvı soğutucuyu aldınız acaba bende de aynı kasa var sıvı soğutucu alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı