MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ıslık sesi düzeldi mi?

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
MSI MAG CoreLiquid 240R model soğutucu kullanıyordum pompa ıslık çalıyordu resmen ama garantisi bitmişti bu model kronik sorunlu olduğu için MSI garantisi olmasa da değişim desteği sunmuş. Ben de servise yolladım sağ olsunlar değişritip MSI MAG CoreLiquid 240R V2 modelini yolladılar ama bu seri de pompa en son hızdayken ıslık çalıyor. Çareyi pompa hızını kısarak çözdüm. Servisi aradım V2 sürümünde giderdik dedi ama ben tekrar yollayıp 1 hafta bilgisayarsız kalmak istemiyorum. Bu modeli kullanan var mı? Aynı sorun sizde de var mı? Varsa başka çözüm yolları var mı? MSI sıvı soğutucuda iyi değil sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerleriniz nasıl peki bu ıslık sesi çıktığı sürede?

1 hafta neden bilgisayarsız kalıyorsunuz ki? Stok soğutucunuz varsa onu takın gelene kadar.

Isı değerleriniz nasıl peki bu ıslık sesi çıktığı sürede?

1 hafta neden bilgisayarsız kalıyorsunuz ki? Stok soğutucunuz varsa onu takın gelene kadar.

1700 soket uyumlu soğutucu yok elimde, %75 üstüne çıkınca ses başlıyor ısı ile alakası yok. AIDA64 ile kararlılık testi yaptığımda 80-81 dereceye çıkıyor. Çok oyun denemedim ama PUBG de CPU çok kullanmadığı için 60 derece falan oluyor.

Son düzenleme:
Isı ile alakalı demedim zaten.
Islık sesi çıktığı zamanlarda pompada falan problem varsa doğal olarak ısınızda da artış olacaktır. Sadece önceden önlem almanız açısından dedim.
Aynı soğutucuyu daha önce ben de kullandım. 2 kez değişim yapmıştım. En sonunda iade edip hava soğutmaya geçtim.
Islık sesi bende de vardı fan hızını yükselttiğimde.
1 ay içerisinde de arızalanmıştı.

Isı ile alakalı demedim zaten.
Islık sesi çıktığı zamanlarda pompada falan problem varsa doğal olarak ısınızda da artış olacaktır. Sadece önceden önlem almanız açısından dedim.
Aynı soğutucuyu daha önce ben de kullandım. 2 kez değişim yapmıştım. En sonunda iade edip hava soğutmaya geçtim.
Islık sesi bende de vardı fan hızını yükselttiğimde.
1 ay içerisinde de arızalanmıştı.

Anladım hocam zaten 1 kez değişmiştik sonra gelen de sesli çalışıfordu garantisi bittiğinden pompanın hızını düşürerek kullanıyordum sonra internette gezerken MSI değişim yaptığını görünce servise yolladım gelen V2 de üzdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı