Path of Exile 2 alınır mı?

Sözlükte biri tam sürümde her şey sıfırlanacak demiş. Doğru mu bu, bilgisi olan var mı ?

Screenshot_1.png

Harika bir oyun end game aşaması mükemmel.endgameden sonra başlıyor oyun zaten :)

Alınır ama oyun şu an erken erişim aşamasında olduğu gibi gelecek büyük güncellemelerde ilerlemeniz sekteye uğrayıp eşyalarınız nerflenebilir. Bunu bilerek alın. Tam sürüme ise çıkışından 1 yıl sonra çıkacak ve bedava olacak.

Ücretsiz ne zaman olacagi belli degil ve deneyim etmek istedigim bir oyun. 15 dolar cok buyuk bir para da degil. Ilk oyunu oynamistim ama cok hatirlamiyorum. Oynayan varsa önerir misiniz alinmali mi yoksa beklemeli miyim ücretsiz olmasini?
her türlü alınır bu tip oyundan keyif alıyorsan poe 1 yeni sezon açıldığında deneyebilrisni birebir neredeyse aynı oyun ama poe 2 gelişmiş hali tabi poe 1 deki bütün kontentleri henüz geçirmediler ama grafikleri iyileşmiş ve oynanışın daha iyi olmuş versiyonu olay bu tip oyunları sevip sevmemek kısaca +oyunu çözersen en kötü eşyalarını satıp 3 5 parada kazanabilrsiin tabi çözmen lazım (eşya satmak legal değildir her oyunda olduğu gibi) ama basitçe bu tip seviyorsan diablo 4 sade ve basitliğiyle chill chill oynamak için poe 2 yse envayi kontentle uğraşıp keşfetmeyi bitiremeğin karmaşık bir ağda gezmek gibi birşey yani sadelik seviyorsan d4 ama içerik kontent le beni benden alsın her 3 ayda bir yeni kontte yeni şeyler görücem oyun sürekli yenilenecek dersen poe2 özetçe ne kadar zaman harcamak istedigin le alakalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı