Çözüldü MSI MAG CoreLiquid 240R v2'nin RGB'si çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xAnstrox

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3060 MSI Gaming X
Anakart
Asus TUF Gaming A520M Plus
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba ASUS TUF Gaming A520M Plus anakartım var bu anakarta ARGB 3 pinli soket yok bu yuzden sıvı soğutmamın RGB'sini yakamıyorum. Kontrolcü mü almalıyım yoksa dönüştürücü alıp 4'lü sokete mi takmalıyım sizce ya da başka yol varsa söyler misiniz?
Fanların kablosunu birleştiriciyle CHA_FAN 1'e taktım diğer pompanın fanıda 3 pinliydi onu da CPU fana taktım.
Anakartı detaylı bakmak isterseniz.
Bu da sogutucum.

1741806047098.png

Kontrolcü önerir misiniz MSI uyumlu.

Hiç kimse mi bilmiyor ya?

Amazon.com.tr arkadaşlar şu fanları almayı düşünüyordum kontrolcüsü de varmıs. ARGB sıvı sogutucuyu bunlardan birine takarım arkadaki egzoz fanı da anakarta takarım olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendi ARGB kontrolcüsü varsa onlarla 3 pin ARGB bağlantısı olan şeyleri kontrol edebilirsiniz.

Anakartımda ARGB girişi 1 tane bile yok olur değil mi snaırım SATA'dan güç çekiyormuş bu kontrolcü.
İnternetten videolar izlediğim kadarıyla oluyor sanırım. ChatGPT'ye de sordum birçok kez emin olması için sanırım oluyor.

Merhaba yarın ürün gelecek de emin olmak istedim. Benim anakartta hiç ARGB girişi yok bunun kontrolcüsü ile yönetebilecek miyim veyahüt sadece fanlar mı yanacak?

Anakartımda ARGB girişi 1 tane bile yok olur değil mi snaırım SATA'dan güç çekiyormuş bu kontrolcü.

İnternetten videolar izlediğim kadarıyla oluyor sanırım. ChatGPT'ye de sordum birçok kez emin olması için sanırım oluyor.

Merhaba yarın ürün gelecekte emin olmak istedim benim anakartta hiç ARGB girişi yok bunun kontrolcüsü ile yönete bilecek miyim veyahüt sadece fanlar mı yanacak.

Chat GPT bana ışıkları yönetemezsin diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi ARGB kontrolcüsü varsa onlarla 3 pin ARGB bağlantısı olan şeyleri kontrol edebilirsinibunu SATA'ya baglıy.

ARGB kontrolcüsü var ama kumandası yok maalesef. Neyse düz renk kullanabileceğiz ASUS Aura kullanamayacağım sanırım.

Fanları almaktan vaz geçeceğim onun yerine bir düz kontrolcü alacağım

DeepCool ARGB Controller.​

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı