MSI MAG CoreLiquid E360 white 360 deneyimi

MehmetU06

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
7800x3D işlemcimle kullandım. Kule tipi soğutmayla 65-75 dereceye çıkan işlemcim bu muhterem aletle 20 dakikalık sitres testinde en fazla 56 dereceyi gördü. Gerçekten inanılmaz bir değer. Ayrıca ışıklandırma, malzeme kalitesi ve CPU uzerindeki pompanın dönmesi avantajı çok iyi. İçinden Intel ve AMD işlemci için aparatlar çıkıyor. Tek eksi yönü diyebileceğim; saydam olmayan borularla gelmesi. Ancak yılan derisi gibi kaplaması hem sıvı sızmasını engellediği hem de soğutmaya yardımcı olduğu söyleniyor. Belki ileride bunu da şeffaf yapabilirler.

Test sonuçlarını atabilir misiniz? HWInfo programını test yaparken kullanır iseniz ve pencereler yan yana olur ise daha iyi olur.

R5 7600 işlemci ile kullanıyorum soğutma konusundan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sesi de gerçekten çok makul hiç rahatsız olmadım 5 aydır kullanıyorum. RGB ışıkları da kasaya çok ayrı bir hava katıyor. İndirimden ucuz bir fiyata almıştım şu ana kadar kötü bir deneyim yaşamadım. Bağlantı kısmı karmaşık gözükse de hemen anladım Msi kasamla da uyumlu oldu bağlantı yerleri. Kesinlikle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı