MSI MAG Force M100a vs DeepCool CC560

Daha fazla  
Bütçem o kadar. Onun için daha çıkamam. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz ve MSI kasa B650 Gigabyte DS2h gibi modellere uyumlu mu? Ya da A620 ASUS gibi veya ASUS B650 ile ve RX 6700 XT ile kulanacağım.

Son düzenleme:
Anakart olarak Micro-ATX ve Mini-ITX anakartları takabilirsiniz. ATX anakart desteği bulunmuyor. Ekran kartı olarak da maksimum 300 mm'ye kadar ekran kartlarını takabilirsiniz. Sapphire Pulse 260 mm, yani sığar.

Kasayı Vatan'da 1700 TL civarına gördüm, bu fiyattan aldıysanız attığım kasa daha iyi olurdu. Hem daha ucuz hem de daha iyi. Bir tane egzoz fan eklerdiniz aradaki fiyat farkına.

Anakart olarak Micro-ATX ve mini-ITX anakartları takabilirsiniz. ATX anakart desteği bulunmuyor. ekran kartı olarak da maksimum 300 Mm'ye kadar ekran kartlarını takabilirsiniz. Sapphire Pulse 260 mm, yani sığar.

Kasayı Vatan'da 1700 TL civarına gördüm, bu fiyattan aldıysanız attığım kasa daha iyi olurdu. Hem daha ucuz hem de daha iyi. Bir tane egzoz fan eklerdiniz aradaki fiyat farkına.

Hocam MSI kalitesi diyerek aldım da mikro ATX takılır mı bu kasaya.

Aldık artık ta bir de bir şey soracağım vida gelmesi gerekiyor mu kasanın içinden ilk defa alıyorum da bir de buna RGB ayarlanamıyor demişler yani tek göküşagı renk mi çalışıyor ve 100M ile 100R serisinin tek farkı RGB'ler mi?

Markası MSI olan her şey kaliteli olmuyor. Marka değil, model önemlidir.

Anakart olarak Micro-ATX ve Mini-ITX anakartları takabilirsiniz. ATX anakart desteği bulunmuyor.
Anakart desteğini burada yazdım zaten, aynı şeyi tekrar sormayın.

M100A ile M100R'ın tek farkı M100A RGB iken M100R modeli ARGB.

M100a ile M100R'ın tek farkı M100a RGB iken M100R modeli ARGB.

Hocam kusura bakmayın da MSI'nin bu modeli kalitesiz midir.

M100a ile M100R'ın tek farkı M100a RGB iken M100R modeli ARGB.

Hocam bir de DeepCool PK750D varda elimde RGB'yi çalıştırır değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı