MSI MAG Forge 100M alınır mı?

Bütçe
2000TL

qahin

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Star
Biraz bakındım ve birkaç kasa modeli buldum.

Bu iki kasa arasında kaldım. Üst tarafına 240 mm sıvı soğutucu koymayı düşünüyorum. Sığar mı sığmaz mı emin değilim. İkisinin de hava akışının iyi oldüğünü duydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa önerilerine açığım.

Biraz bakındım ve birkaç kasa modeli buldum.

Bu iki kasa arasında kaldım. Üst tarafına 240 mm sıvı soğutucu koymayı düşünüyorum. Sığar mı sığmaz mı emin değilim. İkisinin de hava akışının iyi oldüğünü duydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa önerilerine açığım.

MAG100M kullanıyorum memnunum. Fiyatı yüksekti bu indirimlerle biraz daha mantıklı olmuş sanki. (ben 500'e almıştım çok önceden)

Alınmazlar. Bu attığım comboyu alın tadından yenmez.

Bu arada tech speclere bakınca phanteks de güzel kasa fena değil attığım kombo da alınabilir. Phantex ile beraber Deepcool LS520 RGB sıvı soğutma da alınabilir.

Merhabalar,
Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, geniş ve ferah bir kasa. Montaj kolaylığı ve bileşenleri yerleştirmede sağladığı geniş alan büyük bir avantaj. Havalandırma konusunda da oldukça başarılı; kasanın içindeki hava akışı, bileşenlerin serin kalmasını sağlıyor.

Birlikte gelen fanlar hem sessiz çalışıyor hem de oldukça etkili soğutma sağlıyor. RGB aydınlatma desteği ise kasanın estetik görünümünü artırıyor ve özelleştirilebilir olması hoş bir detay. Genel olarak, MAG FORGE 100R hem performans hem de estetik açıdan beklentilerimi karşılayan bir kasa oldu, şu an alacak olsam yeniden alırım özetle.

Dosya Ekleri

• 20240209_104105.jpg
    20240209_104105.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 256

Technopat Haberler

Geri
Yukarı