Yazın modasını yansıtacağın yüzlerce kadın mayo modeli yüzlerce farklı seçenek ve indirimli fiyatlarla Boyner'de! Fırsatı yakalamak için hemen tıklayın!
Dark Tornado Addressable 3x12cm ARGB LED Fan, PWM Destekli ARGB Kontrolcü ve RF Uzaktan Kumandalı KitGerçek ARGB Renkler ve Müthiş Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm !ARGB'nin Çekiciliği Sizi de Saracak !Kasasını henüz RGB'nin görsel şölenine kavuşturmayanlara özel, yeni nesil Addressable...
İyi olduğunu görmesem önermem zaten, Tornado'yu bilmiyorum ama CF11 Pro'ya göre daha sessiz çalışıyor ve daha iyi hava üflüyor. Sen denedin mi ki yüzüne bakılmayacağını söyleyebiliyorsun? İlk baştaki evdeki eski sistem için riske girip almıştım, memnun kalınca topladığım bir sürü sistemde kullandım. Yalnız bu seti alacaklar Gaming Gecesi etkinliklerini takip etsin, sıkça indirime giriyor orada.
İyi olduğunu görmesem önermem zaten, Tornado'yu bilmiyorum ama CF11 Pro'ya göre daha sessiz çalışıyor ve daha iyi hava üflüyor. İlk baştaki evdeki eski sistem için riske girip almıştım, memnun kalınca topladığım bir sürü sistemde kullandım. Yalnız bu seti alacaklar Gaming Gecesi etkinliklerini takip etsin, sıkça indirime giriyor orada.
CF11 Pro fanlar kötü değil ancak önerdiklerim daha iyi, denediğimi söylüyorum hala aynı şeyi söylüyorsun. Ayrıca Aquarius o kadar da iyi bir kasa değil, kablolama imkanlarını beğenmemiştim.
Cygnus V2 de çok güzel bir kasa ancak fiyatı arttığı ve fan hızları kumandasından ayarlanamadığından dolayı önermedim. Evet fason bir ürün, bu ve sabit renkli olanları bilimum Çin sitelerinde geziyor.