MSI MAG Forge 100M ve H110M SV2 DDR4 uyumu

Sonelmas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda bu kasayı almayı düşünüyorum. Fakat fanlar ile ilgili uyumsuzluk olacak gibi duruyor.

Anakartım: Gigabyte H110M SV2 DDR4.

Fan bağlantılarıyla ilgili biraz kafam karıştı açıkçası, kontrolcü de eklenince kafam iyice karıştı. Neyi nereye takacağım, bu kasadaki kontrolcüye hangi kablolar takılır, başka kablolar varsa ne işe yararlar, biri beni aydınlatırsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öndeki 2 fan arkaya kontrolcüye bağlanması gerekiyor zaten genellikle hazır olarak bağlanıyor. Fanların rengini değiştirmek için de kasanın üstün de renk tuşu var. Bu renk tuşunun da bir kablosu var ve bu kabloda arkaya kontrolcüye bağlanması gerekiyor.

Bu öndeki 2 fan ve üste renk tuşunun kablosunu da kontrolcüye bağladıktan sonra geriye 1 kablo kalıyor. Kontrolcünün de ayrı bir kablosu var bu kablo SATA güç kablosudur. Bu SATA güç kablosunu da PSU'dan gelen SATA girişine takacaksınız. Aşağı da tüm kabloların fotoğraflarını koyacağım.

Öndeki 2 fanı isterseniz anakartınıza takabilirsiniz ve program yardımı ile istediğiniz rengi verebilirsiniz fakat anakartınız da RGB girişi olmadığı için bunu yapamayacaksınız ve mecburen kasanın üsteki renk tuşu ile değiştireceksiniz bu yüzden buna takılıp kafanızı karıştırmayın.

Biraz uzun anlatmış olabilirim fakat kolay bir şey umarım anlamışsınızdır anlamadım derseniz sorabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    296,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 6.png
    6.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı