Çözüldü MSI Mag Forge 100R renklerini Mystic Light ile değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Yusuf Bodur

Hectopat
Daha fazla  
Kasamın ön tarafında 2 adet adreslenebilir fan var. Bunları yukarısındaki LED butonuna basarak renklerini kısıtlı bir şekilde değiştirebiliyorum. Fakat bildiğim kadarıyla benim bu LED'leri Mystic Light ile değiştirmem gerek ama değişmiyor. Sizce RGB controllera bağlı mı değil yoksa Mystic Light mı algılamıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta Mystic Light ile kontrol edebilmen için ARGB girişine sahip bir MSI anakarta ihtiyacın var, yani kasanın markası MSI diye Mystic Light ile kontrol edeceksin diye bir şey yok.

Anakartında ARGB girişi olmadıktan sonra isterse markası MSI olsun, veya istediği kadar Mystic Light, AURA, RGB FUSION vs. desteklesin hiçbir şey yapamazsın.

Anakart modelini söyle bakalım.

İlk başta Mystic Light ile kontrol edebilmen için ARGB girişine sahip bir MSI anakarta ihtiyacın var, yani kasanın markası MSI diye Mystic Light ile kontrol edeceksin diye bir şey yok.

Anakartında ARGB girişi olmadıktan sonra isterse markası MSI olsun, veya istediği kadar Mystic Light, Aura, RGB Fusion vs. desteklesin hiçbir şey yapamazsın.

Anakart modelini söyle bakalım.

MSI B550 M PRO VDH Wi-Fi.

MSI B550 M PRO VDH Wi-Fi.
Güzel, anakartında ARGB girişi var.
Kontrolcüden gelen ARGB kablosunu anakartındaki 2 tane ARGB girişlerinden birine takıyorsun, takınca anakart ile senkronize yapabileceksin.
1607535445946.png

Eğer taktıktan sonra hala Mystic Light ile efektleri değiştiremiyorsan kasanın üstündeki LED tuşuna 2-3 saniye basılı tut, o zaman Motherboard Sync moduna girecek.

Kontrolcüden gelen ARGB kablosunu anakartındaki 2 tane ARGB girişlerinden birine takıyorsun, takınca anakart ile senkronize yapabileceksin.
Eki Görüntüle 772444

Eğer taktıktan sonra hala Mystic Light ile efektleri değiştiremiyorsan kasanın üstündeki LED tuşuna 2-3 saniye basılı tut, o zaman Motherboard Sync moduna girecek.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için şuan gayet güzel değişiyor.
Cevabınızı çözüm olarak işaretleyemiyorum bunu nasıl halledicez ?

Eki Görüntüle 772444

Eğer taktıktan sonra hala Mystic Light ile efektleri değiştiremiyorsan kasanın üstündeki LED tuşuna 2-3 saniye basılı tut, o zaman motherboard Sync moduna girecek.

Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı kasa ve anakart var bende de. Bu dediğiniz olayı tam anlayamadım, daha detaylı yardımcı olma şansınız var mı acaba? Kontrolcüden gelen ARGB kablosu nedir nereden bulabilirim bilgim pek yok da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı