MSI MAG Forge 100R vs Aerocool Airhawk Duo

Bütçe
1800TL civarı
Şu an kullandığım kasayı satarak yeni kasa almayı düşünüyorum. Ancak 2 farklı model arasında kaldım. MSI olan modeli MSI Max F12A-3H fanlarla beraber alacağımdan ARGB ışıklandırması hem güzel hem de kumanda ile kontrol edilebilecek. Aynı şekilde Aerocool Airhawk Duo kasayı aldığımda 2 adet Aerocool Duo 14 alacağım ve üste takacağım. ARGB ışıklandırma olarak bu da güzel olacak ancak kumanda ile kontrol edilebilir olmayacak. Ayrıyeten ikisinden birini alırken SE-234 hava soğutmada almayı planlıyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? Hangisi hava akışı olarak daha önde olur?

Anakart: B450M S2H (Evet biliyorum ARGB girişi yok ve fanlar yazılım ile kontrol edilemiyor.)
RAM: Corsair Vengeance LPX 8+8 GB RAM

Airhawk Duo'nun soğutması daha iyi olacaktır. Alternatif olarak bu kasayı da bırakabilirim ekonomik olması açısından.

Bunlar daha iyi olur.

Airhawk Duo'nun soğutması daha iyi olacaktır. Alternatif olarak bu kasayı da bırakabilirim ekonomik olması açısından.

Hocam bu model de ilgimi çekmişti ama Dark'ın kalitesinin kötü olduğu söyleniyor. O yüzden Aerocool modeline yönelmiştim.

Dark Maxima V20 kullanıyorum. Almayı düşünürsen, merak ettiğin sorularını yanıtlayabilirim.

Hocam malzeme kalitesi nasıldır acaba? Ayrıca rica etsem kasanın içinden ve dışından 1 adet fotoğraf atabilir misiniz? Hava akışı nasıl?

Bunlar daha iyi olur.
Önerdiğiniz Lian Li Lancool 205 modelini çok sevdim ancak attığınız linkte stokta yokmuş ve diğer sitelerde de 1100TL ve üstünde. Raijintek markasını da ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir?

Son düzenleme:
Raijintek markasını da ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir?

Alman bir marka kendisi, güvenilirdir. Yurt dışında daha çok bilinir Türkiye'deki çok bilinmeyen markalar kategorisine girer Antec gibi. Kaliteli ürünleri bulunan güzel bir marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı