Şu an kullandığım kasayı satarak yeni kasa almayı düşünüyorum. Ancak 2 farklı model arasında kaldım. MSI olan modeli MSI Max F12A-3H fanlarla beraber alacağımdan ARGB ışıklandırması hem güzel hem de kumanda ile kontrol edilebilecek. Aynı şekilde Aerocool Airhawk Duo kasayı aldığımda 2 adet Aerocool Duo 14 alacağım ve üste takacağım. ARGB ışıklandırma olarak bu da güzel olacak ancak kumanda ile kontrol edilebilir olmayacak. Ayrıyeten ikisinden birini alırken SE-234 hava soğutmada almayı planlıyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? Hangisi hava akışı olarak daha önde olur?
Anakart: B450M S2H (Evet biliyorum ARGB girişi yok ve fanlar yazılım ile kontrol edilemiyor.)
RAM: Corsair Vengeance LPX 8+8 GB RAM
www.hepsiburada.com
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Anakart: B450M S2H (Evet biliyorum ARGB girişi yok ve fanlar yazılım ile kontrol edilemiyor.)
RAM: Corsair Vengeance LPX 8+8 GB RAM
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AIRHAWKD - Kasa - Şahane Kasım | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...

Aerocool Duo12 12cm ARGB Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Otomatik Hız Ayarlı, PWM, Kasa Fanı (AE-CFDUO12) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Kodu : AE-CFDUO12 Fan Boyutu : 120mm x 120mm x 25mm Aydınlatma : ARGB LED Fan Hızı : 1000RPM Bearing Tipi ...