BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #11 Anil Alkan dedi: Sağ olun. Bu arada bir sorum olacaktı, içinden fan kontrolcü çıkıyor mu? Yoksa bunumu almam gerek; Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port: Amazon.com.tr @BerkayZ87 Genişletmek için tıkla... Teknoseyir incelemesinde fan kontrolcü göremedim. Alman gereken donanımı bilmiyorum, @crazyreign @Mithat Berhan yardımcı olabilir. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anil Alkan dedi: Sağ olun. Bu arada bir sorum olacaktı, içinden fan kontrolcü çıkıyor mu? Yoksa bunumu almam gerek; Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port: Amazon.com.tr @BerkayZ87 Genişletmek için tıkla... Teknoseyir incelemesinde fan kontrolcü göremedim. Alman gereken donanımı bilmiyorum, @crazyreign @Mithat Berhan yardımcı olabilir. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Ocak 2021 #12 Fan çoklayıcı çıkmıyor ancak çok pahalı bir ürün değil. MSI 100R de alsa alması gerekecek eğer tek fan yuvası varsa.
Fan çoklayıcı çıkmıyor ancak çok pahalı bir ürün değil. MSI 100R de alsa alması gerekecek eğer tek fan yuvası varsa.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #13 @Anil Alkan Ben de o kasada çoklayıcı yok diye biliyorum. Alman gerekebilir.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #14 crazyreign dedi: @Anil Alkan Ben de o kasada çoklayıcı yok diye biliyorum. Alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Mithat Berhan dedi: Fan çoklayıcı çıkmıyor ancak çok pahalı bir ürün değil. MSI 100R de alsa alması gerekecek eğer tek fan yuvası varsa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
crazyreign dedi: @Anil Alkan Ben de o kasada çoklayıcı yok diye biliyorum. Alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Mithat Berhan dedi: Fan çoklayıcı çıkmıyor ancak çok pahalı bir ürün değil. MSI 100R de alsa alması gerekecek eğer tek fan yuvası varsa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.