MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Not: XPG Invader için izlediğim videolarda ve gördüğüm resimlerde kabloları geçirmek için olan açıklıklar az gibi geldi.
Not 2: Görsellik ve RGB olması çok da önemli değil yeter ki hava akışı iyi, montaj yapması kolay, kablo açıklıkları fazla ve kaliteli olsun.
Not 3: ATX bir anakart ile birlikte kule tipi soğutucu kullanacağım.
Bütçe maks 750TL.
Sanırım çok kişi görmedi konuyu.
Büyük ihtimal yazarım, şuan dark guardian mini var ve nitro+ 5700xt var, 74-97 derece görüyor 1100mv/2080mhz undervoltla o yüzden daha da undervoltlu çalıştırıyorum. Yeni kasanın sıcaklığını düşüreceğini umuyorum. Ancak invader almaya da bilirim halen araştırıyorum.
selam, corsair 275r çok iyi hava akışı sağlıyor ve malzeme kalitesi de iyi , şu an 720 tl civarında ben aldım, memnunum, ömürlük kasa, görsellik var ve bir kasanın amacını yerine getiriyor , o da düzgün hava akışı .
Selam, Corsair 275R çok iyi hava akışı sağlıyor ve malzeme kalitesi de iyi, şu an 720 TL civarında ben aldım, memnunum, ömürlük kasa, görsellik var ve bir kasanın amacını yerine getiriyor, o da düzgün hava akışı.