MSI MAG Forge 111R - MSI MAG Vampiric 100l - Zalman Z9 Plus ATX -NZXT H510 compact hangisi?

Bütçe
1500₺

Yusuf.iso

Kilopat
Yer
Bursa/Yıldırım
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim kasalardan hangisini tercih etmeliyim?
Zalman Z9 Plus:
MSI MAG Vampiric 100l:
MSI MAG Forge 111r:
Zalman M3 Plus:
NZXT H510 compact:
MSI MAG Forge 100R:
Bu bütçeye olabiliyorsa USB Type-C giriş istiyorum. Bu kasalardan sadece NZXT H510'da Type-C bulunuyor. Görüntüsü de güzel fakat kasayı sadece Type-C ve görüntü için almak istemiyorum. Sizin seçiminiz ne olurdu?

2000₺ civarına da kasa önerebilirsiniz. Mesh kasalardan MSI Forge 111r ikinci tercihim.

100R'ın sirkülasyonu iyi diye duymuştum. Sıcaklık benim için takıntı olduğu için, en iyi sirkülasyona sahip olanı alırdım.

Bu geniş ferah ve yükseltmeye açık bir kasadır.
ARGB olmayan modelide var 1450TL.
@alihanvardertyok hocamda müsait olduğunda güzel bir kasa önerebilir.

Konudaki seçeneklerin yerine daha iyi bir tercih olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir sorum olacak Dark Guardian ile bunun arasındaki farka değer mi bana hava sürkülasyonu daha iyi gibi gözüktü Dark Guardian'ın.

Hocam bir sorum olacak Dark Guardian ile bunun arasındaki farka değer mi bana hava sürkülasyonu daha iyi gibi gözüktü Dark Guardian'ın.
Malzeme kalitesi farkı var. Dark'ın daha çok giriş seviyesi bir kalite taşıdığını belirtmek isterim. Sizin önerdiğiniz kasalarda pek tercih edilebilir. Ben özellikle MSI kasalarını baz aldım.

@alihanvardertyok @Lory7 cevaplarınız için teşekkürler. Ben kasa konusunda pek mantık yürütemiyordum sağ olun. Anakartta özelliklerine bakarsın ve zaten bazı markalar o işte çok iyidir ve ona yönelirsin. Ama kasa konusunda kim iyi kim kötü bilmiyorum. Takip etmemiştim ve sizin attığınız kasaları gördüm ama markalarından emin olamamıştım. Tek sorum daha bakmadım ama USB Type-C var mı önerdiklerinizde? Bütçeme göre baktığımda neredeyse üstünde sadece 2.0 olan kasalar 1000₺ gibi fiyatlardan gidiyor.

Deepcool dada Dark Guardian dada Type-C bulunmuyor.

Malzeme kalitesi farkı var. Dark'ın daha çok giriş seviyesi bir kalite taşıdığını belirtmek isterim. Sizin önerdiğiniz kasalarda pek tercih edilebilir. Ben özellikle MSI kasalarını baz aldım.

Peki NZXT H510 compact ile Deep Cool'u karşılaştırırsanız hangisi daha iyi? NZXT'nin yanındaki camın pencereler gibi üst taraftarı açık bırakılabildiğini gördüm. Type-C'de vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…