MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu bütçeye olabiliyorsa USB Type-C giriş istiyorum. Bu kasalardan sadece NZXT H510'da Type-C bulunuyor. Görüntüsü de güzel fakat kasayı sadece Type-C ve görüntü için almak istemiyorum. Sizin seçiminiz ne olurdu?
2000₺ civarına da kasa önerebilirsiniz. Mesh kasalardan MSI Forge 111r ikinci tercihim.
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu geniş ferah ve yükseltmeye açık bir kasadır.
ARGB olmayan modelide var 1450TL.
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
@alihanvardertyok hocamda müsait olduğunda güzel bir kasa önerebilir.
The DeepCool CG560 Mid-Tower Case combines abundant airflow and generous cooling capacity in an updated modern design that makes system building a breeze with four pre-installed fans. - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and...
The DeepCool CG560 Mid-Tower Case combines abundant airflow and generous cooling capacity in an updated modern design that makes system building a breeze with four pre-installed fans. - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and...
Malzeme kalitesi farkı var. Dark'ın daha çok giriş seviyesi bir kalite taşıdığını belirtmek isterim. Sizin önerdiğiniz kasalarda pek tercih edilebilir. Ben özellikle MSI kasalarını baz aldım.
@alihanvardertyok@Lory7 cevaplarınız için teşekkürler. Ben kasa konusunda pek mantık yürütemiyordum sağ olun. Anakartta özelliklerine bakarsın ve zaten bazı markalar o işte çok iyidir ve ona yönelirsin. Ama kasa konusunda kim iyi kim kötü bilmiyorum. Takip etmemiştim ve sizin attığınız kasaları gördüm ama markalarından emin olamamıştım. Tek sorum daha bakmadım ama USB Type-C var mı önerdiklerinizde? Bütçeme göre baktığımda neredeyse üstünde sadece 2.0 olan kasalar 1000₺ gibi fiyatlardan gidiyor.
@alihanvardertyok@Lory7 cevaplarınız için teşekkürler. Ben kasa konusunda pek mantık yürütemiyordum sağ olun. Anakartta özelliklerine bakarsın ve zaten bazı markalar o işte çok iyidir ve ona yönelirsin. Ama kasa konusunda kim iyi kim kötü bilmiyorum. Takip etmemiştim ve sizin attığınız kasaları gördüm ama markalarından emin olamamıştım. Tek sorum daha bakmadım ama USB Type-C var mı önerdiklerinizde? Bütçeme göre baktığımda neredeyse üstünde sadece 2.0 olan kasalar 1000₺ gibi fiyatlardan gidiyor.
Malzeme kalitesi farkı var. Dark'ın daha çok giriş seviyesi bir kalite taşıdığını belirtmek isterim. Sizin önerdiğiniz kasalarda pek tercih edilebilir. Ben özellikle MSI kasalarını baz aldım.
Peki NZXT H510 compact ile Deep Cool'u karşılaştırırsanız hangisi daha iyi? NZXT'nin yanındaki camın pencereler gibi üst taraftarı açık bırakılabildiğini gördüm. Type-C'de vardı.