MSI MAG Forge M100a kasa değiştirilmeli mi?

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
MSI MAG M100a kasamı değiştirmek istiyorum, sizce değiştirmeli miyim ve değiştirirken PSU ile birlikte mi değiştireyim? Kasanın ışıklarının kapanmaması veya değişmemesi sinirimi bozuyor, o yüzden ışıkları kontrol edilen genis bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. Sistemim fotoğrafta:

IMG_20240920_112734.jpg

Bu kasayı tek bilgisayarcıya satarsam veya kasa + PSU satarsam mı mantıklı olur ve kaç eder sizce yeni alacağım kasa önerir misiniz bütçe 3-4-5 bin arası.

Son düzenleme:
PSU gayet iyi değiştirmenize gerek yok. Kasayi da eğer ki ileride ATX anakarta geçerseniz değiştirirsiniz. Tek derdiniz ışıkları kontrol edememek ise kontrolcü alıp bağlantıları ona yaparak istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

PSU gayet iyi değiştirmenize gerek yok. Kasayi da eğer ki ileride ATX anakarta geçerseniz değiştirirsiniz. Tek derdiniz ışıkları kontrol edememek ise kontrolcü alıp bağlantıları ona yaparak istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

İşlemcim 100 derece görüyor alacağım kule tipi soğutucular bu kasaya sığar mı çok küçük bir kasa Thermalright Phantom sprit düşünüyorum öneriniz var mı ve dediğiniz kontrolcü olayını anlamadım fanlar Auto RGB diye geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı