MSI MAG Forge M100R kasanın ışıkları yanar mı?

Evet öndeki tuş ile belli efektleri kullanabilirsiniz. Ancak ARGB kontrölcüye giden kabloalrla oynamayın ben onları çıkarıp taktığım için artık yanmıyorlar.

O kasayı almamakla başlayabilirsin hocam öncelikle. Fiyatına göre kötü bir kasa. Bu kasayı alman gerekmediği için sorduğun sorunun cevabına gerek yok.

Maxima V20 daha iyi bir kasa.
1660933745277.png

Maxima V20'de kumanda yer alıyor. Anakartında ARGB portu olmasa da ışıkları değiştirmek mümkün.

Evet öndeki tuş ile belli efektleri kullanabilirsiniz. Ancak ARGB kontrölcüye giden kabloalrla oynamayın ben onları çıkarıp taktığım için artık yanmıyorlar.
Sadece cikarip takmayla bir sorun olmamasi gerek. Eger baglanti kopuklugu olmadigindan eminsen bilgisayar acikken kontrolcunun kasa üzerindeki dugmesine 10 15 saniye kadar basili tutun. Belki ana kart modeuna gectiginden yanmiyordur. Veya guc baglantisini tam oturtamamissinizdir.

O kasayı almamakla başlayabilirsin hocam öncelikle. Fiyatına göre kötü bir kasa. Bu kasayı alman gerekmediği için sorduğun sorunun cevabına gerek yok.

Eki Görüntüle 1491398

Maxima V20'de kumanda yer alıyor. Anakartında ARGB portu olmasa da ışıkları değiştirmek mümkün.
Kasa onundeki iki fanin arasina guclu ucuncu bir fan daha eklenirse biraz daha toparliyor kendini ama dedigin gibi performans yorumlari hep olumsuz yonde.

Kasa onundeki iki fanin arasina guclu ucuncu bir fan daha eklenirse biraz daha toparliyor kendini ama dedigin gibi performans yorumlari hep olumsuz yonde.
MAG Forge 100R değil bu, M100R. Tamamen farklı iki kasa.

Kasayi alamadim arkadaşlar ama baska alacagim kasalar icin cok yardimci oldunuz teşekkür ediyorum.)

Eki Görüntüle 1491398

Hocam Dark Guardian dusunuyordum Dark marka olarak sizce hangisi daha iyidir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı