MSI MAG Forge M100R kasaya MSI MPG A650bn güç kaynağı uygun mu?

alibabapro3131

Centipat
Daha fazla  
MSI MAG Forge M100R
Bu kasaya.
MSI MPG A650bn ATX PC güç kaynağı uyar mı?
Bir de Ryzen 5 5600'a kule tipi soğutu arıyorum da bu kasaya uyabilecek bir kule tipi soğutucu önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI MAG Forge M100R
Bu kasaya.
MSI MPG A650bn ATX PC güç kaynağı uyar mı?
Bir de Ryzen 5 5600'a kule tipi soğutu arıyorum da bu kasaya uyabilecek bir kule tipi soğutucu önerir misiniz?
Uyumlu olur. Zaten neredeyse tüm kasalar ATX standartlarına göre üretiliyor. Yani standart ATX bir PSU uyumlu olur.

Uyar ama sıfır alıyorsan eğer alma. Bütçenizz nedir?

Uyumlu olur. Zaten neredeyse tüm kasalar ATX standartlarına göre üretiliyor. Yani standart ATX bir PSU uyumlu olur.

Teşekkürler peki Ryzen 5 5600 için bide kule tipi soğutucu için yardımcı olabilir misiniz?

Siz sistem mi topluyorsunuz?

Evet şu an bunlar var eksik olan RAM 8x2 önerseniz bir de kule tipi soğutucu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    240,9 KB · Görüntüleme: 16
Teşekkürler peki Ryzen 5 5600 için bide kule tipi soğutucu için yardımcı olabilir misiniz?

Evet şu an bunlar var eksik olan RAM 8x2 önerseniz bir de kule tipi soğutucu.
Hocam almayın. Bütçenizin ve monitör, klavye vb. önerelim mi yazılı olduğu bir sistem önerisi konusu açıp beni etiketleyin.

Hocam almayın. Bütçenizin ve monitör, klavye vb. önerelim mi yazılı olduğu bir sistem önerisi konusu açıp beni etiketleyin.
hayır diğer ekipmanlar var klavye harici kasa ve içindekiler lazım

Sadece kasa ve içindekiler lazım neden almayayım?

Cevap verir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı