MSI MAG ınfinite RTX 2060 hazır sistem nasıldır?

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Sana aynı fiyata 3060Ti sistem varken 2060 satmaya çalışıyor da ondan.
Teknosa'da öyle birşey varmı aga yoksa (ki ürün sayısı az) alıcağım gidip gamegarajdan felan alıcam vade farkı haramdır diye korkuyorum teknosada öyle sistem varsa (3060 ti en az 6gb) at link yoksa alıcağım

Teknosa'da öyle birşey varmı aga yoksa (ki ürün sayısı az) alıcağım gidip gamegarajdan felan alıcam vade farkı haramdır diye korkuyorum teknosada öyle sistem varsa (3060 ti en az 6gb) at link yoksa alıcağım
Şu an telefondayım, o yüzden link atamıyorum. Almayın ama sakın. Kazık yersiniz.

Teknosa'dan almayın kasa falan. Gamegaraj'dan alın, vade farkı haram olsun ya da olmasın, her şeyde vade farkı alınıyor, öyleyse o zaman bilgisayar almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı