Almak istediğim kasa MSI Mac Pano 100R ancak şöyle bir sorun var, İtopya da ki arkadaş, anakartımın (MSI Pro B650-S) ve kasamın bu soğutucuya müsait olmadığını söyledi. Radyatör daha kalınmış. Aranızda bu ikiliyi kullanan var mı? Bir de sormak istediğim eğer bu kasayı alırsam önden üç çekiş arkadan 1 çıkış ile verim alır mıyım? Performans odaklı oyunlar oynayacağım, rekabetçi oyunları tercih etmiyorum. Ekran kartım Evga 3090. Alternatif soğutucu ise MSI Mac Coreliquid tercih etmeyi düşünüyorum (360x120) Ancak öneriniz var ise dinlerim. İlk kez kasa toplayacağım. Mesh kasa tercih etmemin sebebi biraz da estetik.
MSI Mag Coreliquid E360 360 MM Argb Fan Sıvı İşlemci Soğutucusu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.848,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!