MSI MAG PANO 100R ve Arctic Liquid Freezer II 360 uyumlu mu?

Mollysushi

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,

Almak istediğim kasa MSI Mac Pano 100R ancak şöyle bir sorun var, İtopya da ki arkadaş, anakartımın (MSI Pro B650-S) ve kasamın bu soğutucuya müsait olmadığını söyledi. Radyatör daha kalınmış. Aranızda bu ikiliyi kullanan var mı? Bir de sormak istediğim eğer bu kasayı alırsam önden üç çekiş arkadan 1 çıkış ile verim alır mıyım? Performans odaklı oyunlar oynayacağım, rekabetçi oyunları tercih etmiyorum. Ekran kartım Evga 3090. Alternatif soğutucu ise MSI Mac Coreliquid tercih etmeyi düşünüyorum (360x120) Ancak öneriniz var ise dinlerim. İlk kez kasa toplayacağım. Mesh kasa tercih etmemin sebebi biraz da estetik.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasaya bu soğutucu yu rahatlıkla takabilirsiniz. Anakart ile kasanın tavanı arasında yeterince boşluk var.

Kasanın 2 çeşidi var1i mini atx ve atx sizin alacağınız atx modeli.

İçinşz rahat etsin internetten bu kasanın toplanmış haldeki foto ve videolarına bakınız. Kendiniz göreceksiniz zaten.

Kasayı satın alırken şaşırıp ta mini atx modelini almayın. Zaten arada baya fiyat farkı olduğu için anlarsınız.

Son düzenleme:
O kasaya bu soğutucu yu rahatlıkla takabilirsiniz. Anakart ile kasanın tavanı arasında yeterince boşluk var.

Kasanın 2 çeşidi var1i mini atx ve atx sizin alacağınız atx modeli.

İçinşz rahat etsin internetten bu kasanın toplanmış haldeki foto ve videolarına bakınız. Kendiniz göreceksiniz zaten.

Kasayı satın alırken şaşırıp ta mini atx modelini almayın. Zaten arada baya fiyat farkı olduğu için anlarsınız.
Dark DKCHMAXV30 MAXIMA V30, 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, 2xUSB3.0, 1xType-C, Oyuncu Kasası

Bu ürünü sipariş verdim hocam. Doğru mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı