MSI MAG Vampiric 010 Kasa için fan tavsiyeleri

terileptil

Kilopat
Yer
Ankara
Merhaba. MSI MAG Vampiric 010 model kasayı sipariş ettim ve gelmesini bekliyorum. Kasada 1 adet egzoz fanı var sadece. Henüz gelmediği için kullanmak nasip olmadı fakat tek fan olması sebebiyle kasanın sıcak havayı dışarı yeterince atamayacağını düşünüyorum.

Öncelikle birkaç soru:

1. Kasada fazla fan olması ve fanların kalitesi soğutmayı ne kadar etkiler? Corsair'ın bazı modellerine baktım da, 400-500 TL üstünde fiyatlar var. Gerçekten bu kadar fiyata değer bir performans alınıyor mu?
  2. Tek fan varken aldığım sıcaklık değerleriyle, 4 fan ile alacağım değerler arasında -tahmini- ne kadar fark olur?

Son olarak da başlıkta belirttiğim gibi fan tavsiyelerinizi bekliyorum. Henüz bütçemi belirlemedim fakat 300 TL altında olacaktır muhtemelen. Yeni kasa gelince kullanmadığım, eski bileşenleri kasayla birlikte satmayı düşünüyorum. Fanları alacak olursam, büyük ihtimalle oradan geleceğini düşündüğüm parayla alabilirim. Ne kadara gider ya da gider mi bilemediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Bu yüzden 60-70 TL civarı önerilerde de bulunabilirsiniz. Teşekkürler.

Be Quiet! BL039 PURE WINGS 2 PWM, 120mm 4 Pin Kasa Tahliye Fanı Bütçenize uygun en kaliteli fanlar bunlar. Marka isminden anlayacağınız üzere sessizdirler.
Arkadaşın önerdiği fanları alabilirsin. Güzel fanlar. Zaten kasanda RGB gösterimi için ön bölüm açık değil. Bu fanlar işini görecek. Tavsiyem 2 ön içeri alması, egzoz ve 1 üst dışarı vermesi yönünde olacak :) .

Teşekkürler Be Quiet'ın kaliteli olduğunu duymuştum. Eve gidince bakacağım. Evet dediğiniz gibi kasanın önü açık olmadığı için RGB'ye çok gerek duymayabilirim. Dikkate alacağım önerilerinizi teşekkürler tekrar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı