MSI Mag Vampiric 010X alınır mı?

Hayır en az bu bence:

Hayır en az bu bence:

Attığım kasa önü meshpanel ve büyük bir kasa ayrıca ARGB fan kontrolcüde var hava akımıda çok iyi deniyor kablolama içinde alan var verdiği kasanın fiyatı ucuz attığım kasa hem bütçeden çok az daha fazla ve iyi bir kasa.

Attığım kasa önü mesh panel ve büyük bir kasa ayrıca ARGB fan kontrolcüde var hava akımı da çok iyi deniyor kablolama içinde alan var verdiği kasanın fiyatı ucuz attığım kasa hem bütçeden çok az daha fazla ve iyi bir kasa.
Aradaki fiyat dediğin 300TL. 5900X alan o fiyat farkını da veriri zaten. TD500 e rakip görmüyorum. Malzeme kalitesi, hava akışı ve müşteri desteği açısından mükemmel.

Aradaki fiyat dediğin 300TL. 5900X alan o fiyat farkını da veriri zaten. TD500'e rakip görmüyorum. Malzeme kalitesi, hava akışı ve müşteri desteği açısından mükemmel.

Attığım kasa ile arkadaşın sorduğu kasa arasında 150 TL var ama çok fark var 300TL daha verip pnu alır diyorsun ee ne oldu bütçeyi 450TL geçti biri çıkar der Cooler Master'in üstüne bir 250 TL daha koy Corsair al der böyle böyle gider bu mesele.
Aradaki fiyat dediğin 300TL. 5900X alan o fiyat farkını da veriri zaten. TD500'e rakip görmüyorum. Malzeme kalitesi, hava akışı ve müşteri desteği açısından mükemmel.

Benim attığım kasa da Frisby, Rampage, Gamepower, Game Booster gibi markaların kasaları değil hava akışı gayette süper dediğim gibi bu konu sonsuza kadar gider

Çok ışıklı sevmiyorum. O ne öyle disko topu gibi 😀 Daha çok sade kasaları almayı düşünüyorum.
Sanırım benim attığım Fractal Design'ı almayı düşünüyorum. Hem evde DVD koleksiyonum var ve bu özellik işime yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı