İnceleme MSI Mag Vampiric 300R Mid-Tower İnceleme

Kasayı alırken toplu sistem özelleştirme aşamasında rast geldim. Açıkçası herhangi bir araştırmam bile olmadı denebilir. Kasadan kendi görüşümce memnunum ancak birkaç handikabı var ürünün bu sebeple memnun olmayan arkadaşlarımız da olabilir.
1024.png

brkr9.png

Ürün Özellikleri
Desteklediği anakart boyutları : E-ATX / ATX / M-ATX / ITX
Portlar : USB 3.2 x 2 USB 3.2 Gen 2x2 Type C x 1 Audio x 1 Mic x 1
46t8sGWaRYicFFy_xW2q4w.png

Depolama : 2.5” SSD x 2 / 3.5” HDD x 2
Kasa Fan Yuvası : 7
Kasa ile birlikte gelen fan sayısı : 120mm ARGB Fan x 1 (Egzoz)
Desteklenen Maksimum PSU : Standard ATX, 220mm
Desteklenen Maksimum GPU : 380mm
Desteklenen Maksimum CPU Soğutucu : 175mm

Kişisel Yorumlarım
Bana göre artıları;
- Ön panelin LED ışık şeridi hoş bir tasarım olmuş göze hitap ediyor.
- Kasanın özellikleri benim kullanımım için oldukça ideal ve yeterli.
- Kasanın tuş dizilimleri portlar kısmında görsel olarak eklemiştim ancak söylemem gerekirse direkt kasanın ön üst panelinde olmasından ziyade yan şekilde olması benim oldukça hoşuma giden bir tasarım.
- Menteşeli cam pencere kısmı yana doğru açılabiliyor(sanırım çoğu yeni kasada var bu özellik) benim için oldukça kullanışlı.
- 3 Fanlı ekran kartları için sarkmaması adına eğer mevcut aparatınız yok ise kasa içerisinde hafif bir destek aparatı mevcut.
- Kasanın ön tarafındaki mesh panel kısmının iç taraftan aydınlatması mevcut ve bu panel iç kısımdan beyaz olarak gözükmekte bu aydınlatma renkleri kasanın üst tuşlarından değiştirilebiliyor.
- Kasa full dikdörtgen tasarıma sahip(ayaklar dışında) benim için bu oldukça önemli özellik zira kutu gibi durması benim hoşuma gidiyor.

Bana göre eksileri;
- Görselde de görüleceği gibi ürünün ön kısmı full mesh panel değil. Tabii ön çerçevesinin yanları, üst kısmı mesh panelde.
- Kasa ile birlikte sadece bir adet fan geliyor bu da egzoz fanı, eğer ön kısma fan almak isterseniz ek olarak fan seti almanız gerekecektir.

Ürüne Puanım
4.8/5
 
Belki bu havalarda farketmeyeceksin ama kasanın önü düzgün hava çekmediğinden yazın sıcaklıktan şikayet edeceksin. Sonra da benim gibi çözüm arayacaksın 😁

 

Geri
Yukarı